„Minden gyógyulás fizikai alapja.” – Dr. Charles W. Littlefield

Azt állapítjuk meg vele, hogy mi az ami hiányzik, és mi az ami nincs a helyén.

Híd az EGÉSZ-séghez,

a lélek egyensúlyához.

Dr. Schüssler ásványi sejtsók (micro ásványi anyagok)

check Erőnlét növelés, közérzet és hangulatjavítás gyengéd, természetes módszerrel .

„Minden betegséget, minden rosszullétet, minden gyengélkedést elégtelen ásványi anyag működésre lehet visszavezetni”– Dr. Linus Pauling

check Mentális egészség, psziché harmonikus egyensúlya, „e szervetlen ásványok mindegyike rezgésükben megfelel az állatöv tizenkét jegyének”-Dr. George W. Carey

check A Dr. Schüssler ásványi sejtsók – biokémiára alapozva,minden gyógyulás fizikai alapja. Függetlenül az alkalmazott iskolától, ha ezek hiányoznak a vérből és a szövetekből, akkor tartós gyógyulás nem lehetséges.”    -Dr. Charles W. Littlefield – analitikus kémikus

„Minden gyógyulás fizikai alapja.” – Dr. Charles W. Littlefield

Hogyan állapítjuk meg, hogy mire van szüksége az egyénnek?

Azt állapítjuk meg Dr Schüssler módszere szerint, hogy mi az ami hiányzik az ember elégedettségéhez, közérzetének stabilitásához, és mely ásványi anyagok nincsenek a helyükön.

Dr W.Schüssler arcanalízissel , állapotfelméréssel vizsgálta betegeinek a fizikai állapotát.Azonban tudományos kutatói, halála után kidolgozták a mentális, pszichoszomatikus analízist is, mely szerint az ember gondolati, érzelmi megnyilvánulásaiból is következtethetünk az egyén ásványi anyag eloszlási zavarára.

Röviden az állapotfelmérés a következőkből áll:

  1. Az ügyfél egy diagnózis megállapítást célzó kérdőívet tölt ki (online vagy papíralapon).
  2. Személyes találkozás esetén a Schüssler konzulens megfigyeli az arc egyes jeleit (színeket, ráncokat, bőrállagot stb..) Online felmérésnél természetes fényben készült fotók alapján dolgozunk.
  3. Az első állapotfelmérő konzultáción, találkozásnál holisztikus szemlélettel az adott problémákat, fájdalmakat, tüneteket, érzéseket figyelembe véve megtörténik a kezelési terv megállapítása rövid távon, és/vagy hosszú távon.

Szeretnél tanulni, hogy magad is alkalmazd otthon, vagy tágítanád látókörödet, és integrálnád szolgáltatásodba?

Ismerd meg tanfolymainkat. Akkreditált tanfolyamok-(GBA által elismert), cikkek, esettanulmányok az eredeti – Dr. Schüssler irányvonalat követő tanulmányokra alapozva.

schüssler só használata

Villám Közérzet-javító kurzus SOS bajokra, problémákra

A tréning Villám-konzultációval kezdődik online formában, hogy személyre szabott információkat kapj, mert minden egyénnek meg van az alkati terápiája is. Természetes támogatás az egész családnak a hétköznapi betegségek/tünetek/lelki állapotokra (megfázás, fájdalom, láz, görcsök, trauma, depresszió…) esetére.

Gyógyító Schüssler só tanfolyam 1-12 sók- fejlődésért

Természetes gyógymódokkal foglalkozóknak kiváló kiegészítő terápia, amely felgyorsítja bármely gyógyító módszert, és hatékonyabbá teszi a gyógyulást fizikai, mentális, és érzelmi területen. A tanfolyam abban tér el a szokványostól, hogy Dr W.Schüssler jegyzetei alapján, és a Német kutató központ ajánlását figyelembe véve, mennyiségben, tartalomban bővebb és integrál szemléletet nyújt.

A tanulók konzultációs lehetőséget is kapnak, gyakorlatorientált módszerrel, hogy a tanfolyam elvégzése után már kezdhessen is dolgozni a résztvevő.

Pszichoszomatikus Schüssler só tanfolyam - Mentális , Érzelmi ügyek egészségért, a pszich

A tanfolyam azoknak szól, akik szeretnének belekóstolni a Schüssler terápia rejtelmeibe, és/ vagy nincs egészségügyi előképzettségük, vagy egyszerűen a segítő szakmai fejlődésrt elkötelezettek, és MINŐSÉGI szakemberekké szeretnének válni.és Jól használható tudásanyag coachnak, trénereknek, pszichológusnak, pedagógusnak, és minden olyan szakmabelinek, akik számára fontos megismerni mélyebben az emberek dinamikáját, és emberismeretüket fejlesztenék. Hatékonyabb munka, gyengéden és természetesen.

Beauty Schüssler só tanfolyam - a külső-belső szépségért

Sokan szeretnének fiatalnak és frissnek tűnni. A Schüssler sók pontosan ebben a szemléletben sikeresek. Az ásványi anyagok gyengéd támogatást nyújtanak – természetes módon. Krémek, fürdők készítése egyszerűen.

Visszajelzés a Dr. Schüssler só gyógyító tanfolyamról

A tanfolyam anyaga részletes, Titanilla pedig minden felmerülő kérdésemre választ adott. Nagyon hasznosak a konzultációk, ahol tényleg mindent részletesen átbeszélünk. A leadott feladokat Titanilla mindig alaposan átnézte és javította, ami szintén nagy segítséget jelent az elinduláshoz. Köszönöm szépen!

Sürgős esetekben, elsősegély helyzetben

Váratlanul jelentkező lelki bajok vagy fizikális problémák esetében gyors megoldást szeretnél, ami legalább enyhíti a problémákat?

A Dr. Schüssler ásványi só segíti a szervezetet, hogy optimális ásványi anyag készlettel rendelkezzen.

A Dr. Schüssler mikro ásványi anyagok, ásványi sók használata – hogyan segítenek?

Mivel ezen ásványi anyagok olyan hígított formában vannak, melyek mikro szemcsével rendelkeznek, így azok csak tanítók, a szervezet sejtjeit megtanítják a helyes működésre. A Dr. Schüssler ásványi sók mikro „táplálékkiegészítők”, nyomelemek  – sejt, szövet, szerv katalizátorok, vagyis folymatszabályozó anyagok – amik segítenek a vitaminok, táplálékok hasznosulásában, és a felesleg, salakanyag kiürítésében testi, mentális és lelki szinten egyaránt.  Váratlanul jelentkező lelki gondok, vagy hirtelen fellépő fizikai problémák esetében is hathatós segítséget nyújtanak.

A Dr. Schüssler ásványi só nem homeopátia

Csupán az előállítás módjában hasonlít a homeopátiás szerekhez a Dr. Schüssler só,  működési elve más, nemcsupán információt, de a természetben előforduló ásványi anyagot is tartalmazza higított formában, így szinte lehetetlen a túladagolás.Míg a homeopátiában „hasonlót a hasonlóval” elv alapján történik a gyógyítás, addig a Dr. Schüssler ásványi só egy ingerterápia is, mely sejt szinten támogatja a szervezetet a megfelelő ásványi anyag ellátottságban.

Mik azok a Dr. Schüssler ásványi sók?

A Naturportal magazin és a Vitalitás bolt közös podcast show-jában beszélek a Schüssler ásványi sókról.

Hogyan tehetünk a szépségünkért a Dr. Schüssler ásványi sókkal?

A Naturportal magazin és a Vitalitás bolt közös podcast show-jában a Schüssler ásványi sók szépségre gyakorolt hatásáról beszélgetünk.

Amikor Andrea megkérdezte milyen címet adjunk a podcast-nak, viccesen a Szépség-és a Szörnyeteg jutott eszembe.
Végül is a pattanások, hajhullás, ráncok, zsírpárnák, szem körüli karikák tényleg olyan szörnyetegeknek tűnnek... De! Ahogy a mesében is, úgy a VALÓSÁGban is SZÉPSÉGesek vagyunk a lelkünk mélyén. A Schüssler sók kellemes ízű, leggyakrabban édeskés, szőlőcukorhoz hasonlító ásványi anyagok, melyek segítenek a külső és belső szépségünkben is. Minden mese vége jó, legyen a Te meséd vége is jó.

schüssler só használata

Egyszerűség & Természetesség

Miért a Dr. Schüssler ásványi sók?

Tudósok, orvosok, természetgyógyászok, egyetértésben alkalmazzák

Dr. W. Schüssler által újra felfedezett biokémiát, mely gyógyítja a fizikai kondíciókat, a testben létrejött zavarokat, az elváltozásokat, továbbá mentális, érzelmi, és lelki támogatónk.
Saját meglátásom, hogy ebben az értelmetlen rohanó világban szükségünk van természetes és gyengéd támogatásra, mely egyszerűen és gyorsan megoldást nyújt minden esetben, amikor szükségünk van rá.

A Dr. Schüssler ásványi sóval kapcsolatos tanulmányaimat a Német Biokémiai Egyesület keretein belül végeztem, mely az eredeti

Dr. Schüssler tanokat képviseli. Így váltam a magyarországi akkreditált trénerévé, és konzulenssé.

Amint kint – úgy bent: a fizikai elváltozások tükröződnek az arcon is. Vegyük például az elsavasodást, melynek jeleit gyakran felfedezhetjük bizonyos száj körüli ráncokban, bemélyedésekben (barázda).

A Dr. Schüssler ásványi sókkal nemcsak fizikai / testi panaszokat kezelhetünk, hanem a megelőzésben és a psziché / mentális egészség támogatásában is nagy szerepük lehet. Gyengéd terápia, mely természetes módon segíti a szervezetet sejtszinten.

Dr. W. Schüssler – patológus, homeopata orvos – az 1800-as évek végén felismerte, hogy a sejtjeink megfelelő működéséhez szükség van bizonyos „sókra” – ásványi anyagokra. Munkássága során a biokémiai alapelvekre támaszkodott. Dr. Schüssler 12 ásványi sóval dolgozott, melyekre alap Schüssler sóként hivatkozunk.
A Dr. Schüssler ásványi sók az információs terápia elvén működnek, mely segítségével a szervezet kezelni tudja az ásványi sók hiányállapotait sejtszinten.

Akut és krónikus állapotok támogatásában is pozitív változásokat lehet elérni a megfelelő számú és mennyiségű ásványi anyagok alkalmazásával.

Olvass rólam még...

Titanilla sokat segített számunkra a Schüssler sókkal, hogy helyrebillenjen az egyéni és családi egyensúly. Ha Schüssler sók, akkor csakis Titanilla! Ajánlom mindenkinek.

Dr. Jung Andrea

Tulajdonos főszerkesztő, www.naturportal.hu

For the last four months I have been doing the program that Titanilla has built especially for me. I was sceptic in the beginning but the changes that it made in my life leaves no place for doubt. It improved my health physically and mentally. My skin is much smoother and younger, my hair is fuller and it helped my confidence and eliminated mood swings, I’m happier. I definitely recommend Titanilla.

Latifa Maroun

63 years from Luxemburg

Since I met Titanilla my life has changed for the better. My hair is lush, my nails grow longer and healthier and most importantly my skin is radiant. I feel difference not only from the outside but also from the inside. I have much more energy and feel motivated. I recommend Titanilla’s program for anyone who wants to make a real change in his life.

Maria Vitali

"Köszönöm támogató szavaidat. Tegnap, mikor hazaértem, az első gondolatom az volt, hogy ez egy érdekes helyzet, most én vagyok a figyelem középpontjában.Fókuszba kerültem, mert figyeltél rám és láttál engem.
Valóban ott vannak a feldolgozatlan érzelmek.A nálad történt meditációban már majdnem elsírtam magam, ez évek óta nem sikerül.
Úgy érzem több van a tarsolyodban, mint amit eddig elmondtál, gondolom az idő rövidsége miatt."

M.Gy.69 éves

Alap Schüssler só

Kiegészító só

év tapasztalata

Gyengéd támogatás

Milyen területen segítenek a Dr. Schüssler ásványi sók?

öngyógyítás

életmódbeli minőségváltozás

növeli az energiát, hatékonyságot

jobb hangulat és közérzet

szervi bajok

lelki sérülések, traumák

fájdalmak természetes és gyengéd támogatása

Mi a schüssler só?

Biokémia – testi, lelki, mentális egyensúly

Dr. Schüssler ásványi sók & ReBirth Mentoring

Ahhoz, hogy professzionálisan tudj segíteni a klienseidnek, mindig a problémák kiváltó okát szükséges kezelni. Ehhez a Dr. Schüssler ásványi sók ismeretén túl szükségszerű a ReBirth metódus ismerete is, melybe bepillantást nyerhetsz.

Szeretek a dolgok mélyére ásni, és keresem a legmélyebb okokat és összefüggéseket. Így tettem ezt a Dr. Schüssler ásványokkal kapcsolatos tanulmányaim során is. Tanulmányaimat a német Biokémiai Egyesület keretein belül végeztem, mely az eredeti Dr. Schüssler tanokat képviseli.

A személyes – ReBirth konzultációim során is számos pozitív visszajelzés érkezett, fizikális, mentális javulásokról, nagyobb lelki kiegyensúlyozottságról. Az önismereti fejlődés is felgyorsítható a Dr. Schüssler ásványi sók szedésével.

Saját meglátásom szerint a rohanó világban szükségünk van természetes és gyengéd támogatásra, mely egyszerűen és gyorsan megoldást nyújt minden esetben.

A Dr. Schüssler ásványi sók gyógyítóknak tanfolyam elvégzése után képes leszel az alap sókat hasznosítani, bepíteni mindennapi tevékenységeidbe, valamint továbbléphetsz a ReBirth II. A Schüssler sók lelki/pszichoszomatikus jelenségeiről és Rebirth III. A Kiegésztő 13-33 sejt sók tanfolyamokra is.

Dr. Schüssler ásványi sók, Integrál coaching és ReBirth Mentoring

Ezen módszerek ötvözete a gyakorlatban nagyon jó eredményeket ad: hogyan érjünk el lelki és fizikai harmóniát, hogyan tudjunk a középpontunkban maradni, oda visszatérni?

Akik már ismerik a Dr. Schüssler ásványi sók pozitív hatásait

…lelki bántalmazásban éltem, ami … hasonló függőséghez vezet, mintha drogoztam volna.
…gondoltam rajtam semmi sem segít. Aztán végül rávettem magam és elmentem Titanillához. Elmeséltem a történetem, 10 hónap után is keserves könnyek közt… 10 fehér kis bogyót leforrázott, majd a kezembe nyomta, hogy szépen lassan igyam meg. Fél óra múlva egy lelki nyugalom kerített hatalmába, csak ültem ott és azt mondtam, én most lefeküdnék, és egy jót aludnék.
Megyek tovább az úton, nem nézek vissza, nincs miért visszanézni, ez a férfi csak egy rossz döntés volt az életemben, semmi más.

Éva

Szívesen mondanám azt, hogy mióta a Schüssler sókat szedjük mindenki makk egészséges a családban, de ez nem lenne igaz. A gyerekek az oviból, iskolából ugyanúgy hazahozzák az éppen aktuális nyavajákat. De mióta Schüssler sót kapnak, sokkal gyorsabban és könnyebben túl vannak a nehezén és kevésbé viseli meg őket. Mindenkinek megvan a maga napi adagja – miből mennyit, és ezeket módosítjuk, ha valami probléma közbejön.

 

Anikó

Cikkek Dr. Schüssler ásványi só témakörben

Így kapcsolódhatsz Velem