„A tanulás információ.

Az információ érték, mely gazdagságot eredményez. „

”Egyetlen pillanat létezik csupán, amelyben fontos, hogy felébredj. Ez a pillanat most van.” – Buddha

A világban végbemenő változásokra.csak információ, tudás útján tudsz jól reagálni.

Képzések / tanfolyamok online vagy tantermi

Villám Közérzet-javító kurzus SOS bajokra, problémákra

A tréning elsősorban családfőknek, édesanyáknak szól, hiszen ők azok akikhez fordulunk mindig, ha probléma van.

Anya, csak egy van.

Online Villám-konzultációval kezdődik, hogy személyre szabott információkat kapj, mert minden egyénnek meg van az alkati terápiája is. Természetes támogatás az egész családnak a hétköznapi betegségek/tünetek/lelki állapotokra (megfázás, fájdalom, láz, görcsök, trauma, depresszió…) esetére.

 

Gyógyító Schüssler só tanfolyam 1-12 sók- fejlődésért

Természetes gyógymódokkal foglalkozóknak kiváló kiegészítő terápia, amely felgyorsítja bármely gyógyító módszert, és hatékonyabbá teszi a gyógyulást fizikai, mentális, és érzelmi területen. A tanfolyam abban tér el a szokványostól, hogy Dr W.Schüssler jegyzetei alapján, és a Német kutató központ ajánlását figyelembe véve, mennyiségben, tartalomban bővebb és integrál szemléletet nyújt.

A tanulók konzultációs lehetőséget is kapnak, gyakorlatorientált módszerrel, hogy a tanfolyam elvégzése után már kezdhessen is dolgozni a résztvevő.

Pszichoszomatikus Schüssler só tanfolyam - Mentális , Érzelmi ügyek egészségéért

A tanfolyam azoknak szól, akik szeretnének betekinteni Dr. Schüssler sejtterápia rejtelmeibe, a segítő szakmai fejlődésért elkötelezettek, és MINŐSÉGI szakemberekké szeretnének válni.

Jól használható tudásanyag coachnak, trénereknek, pszichológusnak, pedagógusnak, és minden olyan szakmabelinek, akik számára fontos megismerni mélyebben az emberek dinamikáját, és emberismeretüket fejlesztenék a pszché szintjén is. Hatékonyabb munka,magasabb képzettséggel, magasabb díjat kérhetsz.

Beauty Schüssler só tanfolyam - otthoni kozmetika tartósan

Sokan szeretnének fiatalnak és frissnek tűnni. A Schüssler sejtterápia, ásványi sókránctalanító, bőrfitalaító, test, haj és kröm ápolásában már 5000+ évre nyúlik vissza.Nemcsak tartós, de egészségre jótékony hatású, a helyes étrend kialakításával képes a kozmetikai iparral versenybe szállni, és gazdaságosan szépíteni. Minden magára adó nő, vagy férfi , tini szépségápolásban az egyik legkiválóbb terápia holisztikus szemlélettel.Az ásványi anyagok gyengéd támogatást nyújtanak – természetes módon. Krémek, fürdők készítése egyszerűen, házilag is.

Gyógyító Schüssler só tanfolyam - fejlődésért

Természetes gyógymódokkal foglalkozóknak kiváló kiegészítő terápia, amely felgyorsítja bármely gyógyító módszert, és hatékonyabbá teszi a gyógyulást fizikai, mentális, és érzelmi területen. Mellékhatásmentes mindenki számára.

Schüssler só tanfolyam gyógyászoknak I.

OKFŐ által kreditpontot adó képzés.

Schüssler só tanfolyam gyógyászoknak I.
5 modulból álló tanfolyam a Német Biokémia Szövetség magyar oktatójától.

Az I.tanfolyam elsősorban a megértést célozza, és az arcanalízis van a fókuszban. Egyéni célom az egyetemes harmónia megteremetése.

Fény út vezetői tanfolyam

Fényt sugárzunk a vezetői létbe!
3 modulból álló tréning,
5 módszertan,
komoly képzés, csak kemény, és tudatos
valós sikerre vágyóknak,
organ-insation=szerv-szigetelés
=szer-v-ezetés-megtaláljuk azt, hogy melyik “szer” vezet Téged.
Integrál-holisztikus vezetői tréning
TRÉNING RUGALMASAN TÉRBEN ÉS IDŐBEN!

Visszajelzés a Dr. Schüssler só gyógyító tanfolyamról

A tanfolyam anyaga részletes, Titanilla pedig minden felmerülő kérdésemre választ adott. Nagyon hasznosak a konzultációk, ahol tényleg mindent részletesen átbeszélünk. A leadott feladokat Titanilla mindig alaposan átnézte és javította, ami szintén nagy segítséget jelent az elinduláshoz. Köszönöm szépen!

Mik azok a Dr. Schüssler ásványi sók?

A Naturportal magazin és a Vitalitás bolt közös podcast show-jában beszélek a Schüssler ásványi sókról.

Hogyan tehetünk a szépségünkért a Dr. Schüssler ásványi sókkal?

A Naturportal magazin és a Vitalitás bolt közös podcast show-jában a Schüssler ásványi sók szépségre gyakorolt hatásáról beszélgetünk.

Amikor Andrea megkérdezte milyen címet adjunk a podcast-nak, viccesen a Szépség-és a Szörnyeteg jutott eszembe.
Végül is a pattanások, hajhullás, ráncok, zsírpárnák, szem körüli karikák tényleg olyan szörnyetegeknek tűnnek... De! Ahogy a mesében is, úgy a VALÓSÁGban is SZÉPSÉGesek vagyunk a lelkünk mélyén. A Schüssler sók kellemes ízű, leggyakrabban édeskés, szőlőcukorhoz hasonlító ásványi anyagok, melyek segítenek a külső és belső szépségünkben is. Minden mese vége jó, legyen a Te meséd vége is jó.

Olvass rólam még...

Titanilla sokat segített számunkra a Schüssler sókkal, hogy helyrebillenjen az egyéni és családi egyensúly. Ha Schüssler sók, akkor csakis Titanilla! Ajánlom mindenkinek.

Dr. Jung Andrea

Tulajdonos főszerkesztő, www.naturportal.hu

For the last four months I have been doing the program that Titanilla has built especially for me. I was sceptic in the beginning but the changes that it made in my life leaves no place for doubt. It improved my health physically and mentally. My skin is much smoother and younger, my hair is fuller and it helped my confidence and eliminated mood swings, I’m happier. I definitely recommend Titanilla.

Latifa Maroun

63 years from Luxemburg

Since I met Titanilla my life has changed for the better. My hair is lush, my nails grow longer and healthier and most importantly my skin is radiant. I feel difference not only from the outside but also from the inside. I have much more energy and feel motivated. I recommend Titanilla’s program for anyone who wants to make a real change in his life.

Maria Vitali

"Köszönöm támogató szavaidat. Tegnap, mikor hazaértem, az első gondolatom az volt, hogy ez egy érdekes helyzet, most én vagyok a figyelem középpontjában.Fókuszba kerültem, mert figyeltél rám és láttál engem.
Valóban ott vannak a feldolgozatlan érzelmek.A nálad történt meditációban már majdnem elsírtam magam, ez évek óta nem sikerül.
Úgy érzem több van a tarsolyodban, mint amit eddig elmondtál, gondolom az idő rövidsége miatt."

M.Gy.69 éves

Cikkek Dr. Schüssler ásványi só témakörben

Így kapcsolódhatsz Velem