Integrált, holisztikus szemlélettel

Konzultáció és terápia a család aprajának és nagyjának [online is]

Harmóniába az egész család!

Konzultáció bárhonnan!

A család lelke a szeretet

Leggyakoribb ügyek, amivel megkeresnek

Párkapcsolat- családi kapcsolatok
Szülői kihíváskezelés, megküzdési stratégiák Egészségfejlesztés – fizikai-testi, mentális és lelki közérzet javítása,Közérzet-hangulatjavítás, (a család aprajának, nagyjának)
TiniTrend – önmegvalósítás, napi feszültségek harmonizálása – használd okosan az okosat -digitális lét
Karrier-váltás, munkahelyi dilemma,és  alkalmazottból vállalkozóvá válás folymata

Főbb eljárások

Dr. Schüssler diagnosztika, ásványi sók,
Hagyományos Kínai orvoslás,
Relax percek, meditáció-biomező felmérés
Életmód optimalizálás, táplálkozás és étrendkiegészítők, vitaminok
Gyógyító beszélgetések, cselekvésorientált koncepcióval-interperszonális pszichológia,
Empatikus beszélgetések, játékos megközelítéssel
Universal Wellness coaching

 

Hogyan légy derűsebb Anya, Apa?
Növekvő feladatok mellet is megőrizni a nyugalmat, a szeretet energiát fenntartani.
Hol van erő benned Anya, Apa?
Felelősségünk a családi béke, megértés, a tiszta kommunikáció szeretettel átitatva.
Hogyan előzd meg, vagy gondozd Anya, Apa a gyermeki, tini betegségeket, nyavalyákat?

Azonnali VILLÁM KONZULTÁCIÓ sürgős esetekben

Amikor nincs időd napokat, heteket várni a következő konzultációdra…
Sürgős esetben, ha gyors segítségre, fájdalomcsillapításra (lelki vagy fizikai) van szükség, hatékony megoldásokért jelentkezz be egy Villám Konzultációra.

Öngyógyítás elvén működik – sejtmegújító ingerterápia!

Mit jelent az integrál konzultáció?

 1. Érzelmi intelligencia fejlesztés-érzelmi blokkoldással-szívhez szólok
 2. Mentál Kozmetika- elavult gondolat, hiedelem frissítését végezzük, kozmetikáljuk a hibásan kódolt gondolkodásért felelős szoftvert 
 3. Holisztikus/Integrál Egészségfejlesztés- a fizikai állapot preventív, rehabilitációjával foglalkozom, ami megtámogatja az érzelmi, mentális intelligenciát, higiéniát.

Integrál egészségfejlesztés: mi az ami hiányzik, mi az ami nincs a helyén?

Dr. W. Schüssler rendszerét hívom alapul, mivel a diagnosztikai folyamat, felmérés a fizikai állapoton kívül a gondolati, viselkedésbeli és érzelmi területeket is vizsgálja. Dr. W. Schüssler– patológus, homeopata orvos – az 1800-as évek végén felismerte, hogy a sejtjeink egészséges működéséhez nélkülözhetetlenek bizonyos “sók” – ásványi anyagok. Rendszerezése 5000+ éves tudományra, biokémiára alapozva nyúlik vissza. Munkássága során a biológia és kémiai tudományra támaszkodott.
A Dr. Schüssler ásványi sók az információs terápia elvén működnek, mely segítségével a szervezetet alkotó molekulák képesek javítani a közérzetet, a hangulatot, csökkenteni a tüneteket, betegségeket.

Kisgyermek kortól a felnőtt korig

Napjainkban talajaink ásványi anyagokban szegényednek, növekszik a szintetikus, és vegyi anyagok használata, ételeink tele vannak mesterséges összetevőkkel, és az antibiotikumok túlzott használata giga vírusokhoz, -baktériumokhoz vezet.

Mégis csodálkozunk, hogy a gyermekek körében egyre több az:

 • az immunbetegség, vérszegénység
 • ADHD, SNI, figyelemzavaros,
 • allergiás, ételérzékenységi probléma 
 • csökkenő koncentráló képesség,
 • motiválatlanság, digitális függőség,
 • menstruációs görcsök, szorongás, idegesség,
 • fáradékonyság, depresszió,
 • elhízás, ételfüggőség.

A modern életmód következtében szervezetünk tápanyagai kimerülnek, ami hiányállapotokhoz, betegségekhez és legyengült immunrendszerhez vezet.

a szervezet elégtelen tápanyagbevitelére, működésére

schüssler só használata

Ki is vagyok én, kivel konzultálsz?

Titanilla coach, megújulás specialista. A családi jólét, béke, harmónia a legfontosabb számomra, ezt tartom szem előtt, szeretettel ölelve.

Úgyis nevezhetem magam, mint egy szobrász, aki a fizikai, mentális, és érzelmi adottságokból segíti az embert építkezni, intuitív érzékkel.

Akkreditált Dr. Schüssler ásványi só konzulens, tréner, a Német Biokémiai Társaság magyarországi tanácsadója

Universal Wellness coach-közérzet javítással

Nyelvtanár, Fenőttoktatási tréner

HR szakértő-Üzletfejlesztő

mindez spiritualitással átitatva.

 

Fizikai jólét – Lelki egyensúly

A Család jobb működéséért

Az utóbbi évek még több kihívást, nehézséget jelentenek a gyermeket váró, kismamák, és gyermekes családok számára.

Növekvő elvárások a közoktatásban, társadalmi feszültségek, bizonytalanságok, munkahelyi átrendeződések, kiszámíthatatlanságok…
Szinte minden családban szükséges egy „operációs vezető-projekt manager”, legtöbb esetben az anya tölti be ezt a szerepet.Őket nevezem Csillagőrzőknek, akiknek személyesen vagy online is nyújtok támogatást a harmónia megteremtésében.

Számukra jelenthet legnagyobb segítséget, ha tudnak mihez nyúlni – akár önmagukon, akár valamely családtagjukon kell segíteni.

schüssler só alkalmazása a családban
mesterek és tanítványok kérj segítséget

Öngyógyító mechanizmust aktiválják

Kétségbeesés helyett konzultáció a „szokásos” betegségek, tünetek esetében

Itt fáj – ott kicsit szúr – olyan bágyadt – nyom a fejem – felment a láza, vizsgája van, megjött a menstruáció, köhög, becsípődött stb…
Hasonló esetekben még nem rohanunk egyből orvoshoz, de segítségre és támogatásra van szükségünk. Jól jön egy biztos tanács, egy kipróbált módszer a bajok ellen. Természetes támogatásként ilyenkor be lehet vetni a Schüssler sókat, ami gyengéden segíti a szervezetünket az öngyógyítás felé vezető úton.

A szöveti sók, étrend, vitaminok, és ásványi anyagok segítenek egyensúlyba hozni a szervezetet és hatékonyan javítani a különböző problémákat.Így az életmód optimalizálás mellett javulhat a fizikai, mentális  állapot is- miközben a szervezet öngyógyító mechanizmusát aktiváljuk.

Ha többet szeretnél egy konzultációnál

Villám Dr. Schüssler só online tréning minden napra

A Villám Dr. Schüssler só online tanfolyamon sorra vesszük az utóbbi évek leggyakoribb tüneteit, és azokra adok útmutatást, alternatívákat laikusoknak is. Javslatokat kapsz étrend, étrendkiegészítők használatával kapcsolatban is.

A szöveti sók, és az optimális életforma, segítik a regenerációt, a szervezetet kezelik különböző szinteken. A hiányokat feltöltik és a felesleget kiürítik. Mintahogy a víz nélkülözhetetlen a fizikai, mentális egészségünkre, úgy szükségszerűek a Schüssler ásványi sók is.

Csoportosítva tanulod meg, hogy mely fájdalom, tünet, betegség mely sókkal, milyen adagolásban szükséges. Így önmagad, családod, barátaid villámgyors elsősegélye, “háziorvosa”, gyógyítója lehetsz.

További részletek a tanfolyami anyaggal együtt.

Mi már használjuk a Schüssler sókat otthon

„Tinédzser gyerekem pattanásai ellen vettük fel a harcot sikeresen a Schüssler krémekkel illetve a sok gépezés és elektroszmog láthatatlan káros hatásait is így semlegesítjük.”

Éva

„A nátha kezdett kitörni a gyerkőcön, amikor a bartnőm csinált neki egy Schüssler „koktélt”. A fiamnak nem igazán nyerte el a tetszését magában a tabletta, de „bekeverve” bevette. Úgy tűnt semmi hatása. De egy nagy alvás után sokkal jobban érezte magát, múlóban volt a náthás hangulat.”

Marianna

„Fejfájás, horzsolás, hasi görcsök és más egyéb kis bosszantó nyavaják esetében már nem gondolkodom hogyan tudok segíteni a gyerekeknek és a férjemnek – mehet a Schüssler só. Ha elsőre nem elég az adag, duplázunk :-)”

Zsuzsa

Hogyan tudsz jelentkezni Családi konzultációra?

A konzultáció ideje: 1 – 1,5 óra.

További információkért várom szeretettel hívásodat!