energiamező gyógyítás, energia-blokkoldás

Biomező állapotfelmérés és terápia

Az állapotfelmérést követi

  • mentális, és érzelmi blokkoldás
  • csakra rendszer harmonizálás
  • test energiamezejének megtisztítása

A Biomező harmonizálás egy alkímiai transzformáció, mely azoknak szól, akik szeretnék javítani életminőségüket, visszatérő nehézségeiket végre megoldani, állandó aggodalmak nélkül létezni.

Mi a Biomező, és mire hasznos?

A kezelő kifejezetten az ügyfél biomezejével (az élő rendszereket körülvevő, egymással kölcsönhatásban lévő energia- és információmezőkkel) dolgozik, hogy gyógyulási reakciókat serkentsen a kezeltben.

Segítségével mentális, és érzelmi blokkoldást végzünk, hogy elősegítsük a csakra rendszer harmonizálását, a test energiamezejének megtisztulását, egészséges életerőt létrehozva célzottan.

Az orvosi-és a természet-gyógyászat közös pontja

A biomező-tudomány egy újonnan kialakulóban lévő tudományterület, amelynek célja, hogy tudományos alapot nyújtson az élő rendszerek komplex homeodinamikai szabályozásának megértéséhez. A biomezővel kapcsolatos tudományos ismereteink bővítésével a biológia alapjainak, valamint az „energiagyógyászat” néven leírt jelenségek jobb megértéséhez jutunk.
A biomező kifejezés kielégíti az energiagyógyászat hagyományos és kortárs magyarázó modelljeit összekötő egységesítő fogalom iránti igényt, és közös nyelvet biztosít mind a klinikai gyakorlat, mind a tudományos kutatás azon aspektusai számára, amelyek a test energiamezőire összpontosítanak. 
A biomező kifejezést 1992 óta használják, amelyet az USA Nemzeti Egészségügyi Intézeteinek (NIH) újonnan létrehozott Alternatív Gyógyászati Hivatala (OAM) hívott össze.

A biomező állapotfelmérésen kapott eredmények, csakra rendszeri energiablokkok energiáramlását elősegítjük az ősi és a modern technológia ötvözetével, Dr. W. Schüssler sejt-terápiájával.

Hogyan gyorsíthatod fel a gyógyulást, az öngyógyítást a Schüssler ásványi sókkal?

….hogy még nagyobb életerővel rendelkezzél

mesterek és tanítványok kérj segítséget

mindent energiamező veszi körül

Klinikailag igazolt a biomező?

A Biomező terápiára vonatkozólag klinikai bizonyítékok vannak az USA-ban, hogy még rákos betegek fájdalmán, szenvedésein is segített.

A terápia használat több ezer évre nyúlik vissza, amikor még a pénzt sem ismerték. Klinikai kezelésekhez képest sokkal gazdaságosabb. Érintésmentes, akárcsak egy aura vizsgálat.

Tudományos háttere, hogy mindent energiamező veszi körül, ahogy az ember teste körül is fellelhető az energiamező. Karban kell tartani, töltésre van szüksége az ember biomezejének. Ugyanúgy, mint bármely otthont, házat, kertet – ezt is gondozni, takarítani kell.

Spirituális önismereti fejlődés a biomező, hiszen részesei vagyunk a feltérképezésnek. A spiritualitás az érzelem és az értelem összhangba hozása.

igen, schüssler só Biztonságos, energiafelszabadító utazás

igen, schüssler só Minden földi lény önmaga szépségével, jóságával születik, ezt Te is felfedezheted

igen, schüssler só Ismerd meg a napos, és árnyékos oldalt, és csak indulj a napfény felé

Az emberi lét alapja a megismerés. Ránézni Önmagunkra, kapcsolatainkra segít tisztán látni az Énképünket. Bizalmunk stabilabbá válik önmagunk és kapcsolataink iránt.

Olvass rólam még...

Titanilla sokat segített számunkra a Schüssler sókkal, hogy helyrebillenjen az egyéni és családi egyensúly. Ha Schüssler sók, akkor csakis Titanilla! Ajánlom mindenkinek.

Dr. Jung Andrea

Tulajdonos főszerkesztő, www.naturportal.hu

For the last four months I have been doing the program that Titanilla has built especially for me. I was sceptic in the beginning but the changes that it made in my life leaves no place for doubt. It improved my health physically and mentally. My skin is much smoother and younger, my hair is fuller and it helped my confidence and eliminated mood swings, I’m happier. I definitely recommend Titanilla.

Latifa Maroun

63 years from Luxemburg

Since I met Titanilla my life has changed for the better. My hair is lush, my nails grow longer and healthier and most importantly my skin is radiant. I feel difference not only from the outside but also from the inside. I have much more energy and feel motivated. I recommend Titanilla’s program for anyone who wants to make a real change in his life.

Maria Vitali

"Köszönöm támogató szavaidat. Tegnap, mikor hazaértem, az első gondolatom az volt, hogy ez egy érdekes helyzet, most én vagyok a figyelem középpontjában.Fókuszba kerültem, mert figyeltél rám és láttál engem.
Valóban ott vannak a feldolgozatlan érzelmek.A nálad történt meditációban már majdnem elsírtam magam, ez évek óta nem sikerül.
Úgy érzem több van a tarsolyodban, mint amit eddig elmondtál, gondolom az idő rövidsége miatt."

M.Gy.69 éves

schüssler só használata

Ki az akitől tanulsz?

ReBirth Mentor, megújulás specialista vagyok. Az egyetemes jólét, béke, harmónia elvét tartom szem előtt, szeretettel ölelve:

Dr. Schüssler ásványi só konzulens

ReBirt Mentor, coach

Pedagógus, tréner

HR szakértő

mindez spiritualitással átitatva.

Bármilyen területen is dolgoztam eddig, a középpontban mindig az emberek állnak. Támogatom őket – korosztálytól függetlenül – hogy tehetségüket, valódi önmagukat felismerjék, valamint FIZIKAI, ÉRZELMi és LELKI síkon is JÓLÉTben éljenek.

Ha jelentekzni szeretnél a Biomező állapotfelmérésre és terápiára, keress bátran az alábbi elérhetőségeken:

Így kapcsolódhatsz Velem