Ápold a tested, hogy a lélek is jól érezze magát benne!”

Titanilla integrál szemléletű előadásai

Segítség minden élethelyzetben

Mentál-kozmetika & Egészségfejlesztés

Az utóbbi évek változásai, krízis helyzetei olyan tüneteket generáltak, mint a szorongás, ok nélküli türelmetlenség, gyengébb koncentrálási-, munkabírási képesség, memóriazavar sb…

Vajon van rá hatásunk? Tehetünk érte? 

Igen, csak másképp, mint ahogy eddig.

Az általam képviselt recept szerint belülről kifelé haladva. „Feszítés helyett nyújtás, merevség helyett rugalmasság.”

Azt tapasztaltam a munkám során, hogy sokan szeretnének varázslatot, gyors megoldást, de a technikai fejlődés okozta „gyorsan ide minden csodát” nem működik. A fájdalomcsillapítok is csak a tünetet elkendőzik.

Talán egy jól felépített előadás, ahol a módszereken túl, kérdezz – felelekre is van lehetőség – sokakat elindít a pozitív változás irányába.

cég lelke a munkaerő - Titanilla

Előadás témák- amik elhangzottak már

Integrál Egészségfejlesztés, jó közérzet jólét

Fizikai állapot, közérzetjavítás, korrekció a Dr. Schüssler sók segítségével. Az előadás közzépontjában a biokémia áll, kitekintek a HKO, Ayurvédikus és a Nyugati Akadémikus orvoslás párhuzamaira, hiszen egy nyelvet beszélünk.

Riportot adtam a Mária rádiónak, előadást tartottam orvosoknak, természetgyógyászoknak a Sokszínű Akupunktúra kongresszusán, kiállítottunk a DM rendezvényén.
Bemutatom mi nélkülözhetetlen, és mi az ami elhanyagolható az ÉLET folyamatában.  Átvizsgáljuk a legapróbb részletekig, vagyis sejtszintig, a föld szerkezetéig. Katalizáljuk ami még menthető, és megújítjuk a működésképtelen részeket, a salakanyagot, méreganyagot eltávolítjuk.
Ehhez a folyamathoz hívjuk segítségül saját testünk, elménk, lelkünk – a természet bugyrainak értékét, a Földanya, a talaj, vizek alapjait, az ásványi anyagokat, olyan hígított formában, hogy az azonnal tudjon reakcióba lépni a jó közérzetért.
Ahhoz, hogy megújulás, építés jöjjön létre rombolás helyett.

Integrál szemléletű Egészségfejlesztés

… a problémák a tanítóink

Mentális egészség- a mentális biomező

Minden problémának tűnő dolog a tanításunkat szolgálja, egészséges psziché, lelki egyensúly. De a szokásostól eltérőn nem egy mentortól, coachtól, pszichológustól várható a megoldás, hanem belülről az egyénből. Természetesen ehhez is szükség van külső támogatásra, az előbb említett szakemberektől, csupán a támogatás jellege változik.

A cég lelke a munkaerő – Hrend

A hagyományostól eltérő munkáltatói és munkavállalói élményt nyújt, amely a döntéshozó értékeire, erősségeire alapoz. Fókuszban: a teremtés, bőség, áramlás, mozgással kiegészítve.
Ha az üzleti, szervezeti világot nézzük, szokták mondani, hogy a cég lelke is az alapoknál keresendő, vagyis az alapító, tulajdonos, vezérigazgató személyénél, és nem a külső körülményeknél (munkaerő, gazdasági, politikai tényezők). Ez a kezdeményezés a legkisebbektől a legnagyobbokig alkalmazható, költséghatékony, hiszen köztudott, hogy kizárólag az energikus, egészséges ember képes termeteni, teljesíteni.

Teremtés, bőség, áramlás

Belülről sugárzó szépség

Beauty

A szépség kívűl-belül elérehető a Dr.Schüssler ásványi sejt sók támogatásával. Testünk “kültakarója” tükrözi belső állapotunk fizikai, mentális és lelki diszharmóniáját.
Ha a szervezetben egyensúlyhiány van, akkor az arcon és a testben, és lelkileg is “betegség” jelei mutatkoznak, és a szervezetben az egyensúlyhiány tünetei jelentkeznek

Csillagőrzők

Szülőnek lenni életre szóló feladat, munka. A szülőkre hárul a családi egység megteremtése, a harmónia biztosítása, ők a családi oltalmazói.
A Csillagörzők (szülők) őrzik Csillagaikat (gyermekeiket) A gyerekek mindent átéreznek, felszívnak a környezetükből. Már az anyaméhben elnyelik szüleik – és őseik – energiáját.

Teremtés, bőség, áramlás

Harc helyett béke- a motiváció itt és most

Csillagok

A TiniTrenD – a boldog kamaszokért program fókuszában  a gyermekek, kamaszok orientációja, önazonossága, digitális jólléte áll. Mottóm: a harc helyett legyen béke – a családban és kamasz lelkében is.

A kamaszkort megelőző évek ugyanolyan fontosak a gyermekek életében, minden pillanat lehet egy jó benyomás vagy egy kellemetlen nyomaték. A Csillagok a Világ gyermekei, minden korosztálynak meg van a maga kihívása.

Mi adja a hallgatóságnak az értéket?

igen, schüssler só interaktív előadás: lehetőség van kérdezni, akár az előadás közben is, ha bővebben fejtsek ki egy témát

igen, schüssler só mindennnapi témák: klasszikus témák adják az előadások alapját, de a szemléltmód és a bemutatott módszerek a Világon egyedülállóak.A Keleti és a Nyugati orvoslás, gyógyítás alapján könnyen, otthoni praktikákkal is megoldható praktikák, élemódbeli javaslatokkal, relaxációs gyakorlatokkal színesítve.

igen, schüssler só holisztikus megközelítés: testi, lelki és szellemi szintre egyaránt fókuszál, éppen úgy ahogy a Szentháromság.

igen, schüssler só Villámkonzultáció a BÓNUSZ:  lehetősége van a hallgatóságnak belekostólni egy egészségfejlesztő, mentálkozmetika konzultációba, diagnosztikába.

Mik azok a Dr. Schüssler ásványi sók?

A Naturportal magazin és a Vitalitás bolt közös podcast show-jában beszélek a Schüssler ásványi sókról.

Hogyan tehetünk a szépségünkért a Dr. Schüssler ásványi sókkal?

A Naturportal magazin és a Vitalitás bolt közös podcast show-jában a Schüssler ásványi sók szépségre gyakorolt hatásáról beszélgetünk.

Amikor Andrea megkérdezte milyen címet adjunk a podcast-nak, viccesen a Szépség-és a Szörnyeteg jutott eszembe.
Végül is a pattanások, hajhullás, ráncok, zsírpárnák, szem körüli karikák tényleg olyan szörnyetegeknek tűnnek... De! Ahogy a mesében is, úgy a VALÓSÁGban is SZÉPSÉGesek vagyunk a lelkünk mélyén. A Schüssler sók kellemes ízű, leggyakrabban édeskés, szőlőcukorhoz hasonlító ásványi anyagok, melyek segítenek a külső és belső szépségünkben is. Minden mese vége jó, legyen a Te meséd vége is jó.

A ReBirth-jólét program alapítója

Gyengéden, de határozottan lépni előre. A változás örök, de én Én vagyok.

Eideh Titanilla ReBirth Mentor, Akkreditált Dr. Schüssler só tanácsadó, tréner
TiniTrenD, Csillagőrzők, Cég lelke a munkaerő – alapítója
Karrieredzo.comTitanillaeideh.com

Eideh Titanilla rebirth mentor

Amikor én még kislány voltam… Szüleink lehetőségei, gondolkodásmódja az aktuális társadalmi viszonyoknak volt megfelelő. A biztonság volt az első cél. Ma a vátozás hullámainak a meglovagolása a cél, lehetőleg úgy, hogyha esünk is, képesek legyünk felállni, és újraindulni még több energiával, hiszen a hullámok folyamatosan részei az életünknek, kisebb-nagyobb intenzitással.

Két tinédzser édesanyjaként pedagógus háttérrel gyakran fellázadtam, és szembe mentem a hullámokkal. 20+ év tapasztalatából, HR-esként, üzleti mentorként a karrierváltó életszakaszomból született a Karrieredző programom 7 évvel ezelőtt. Ahogy gyermekeim belecsöppentek a változásba, kezdtem mélyebben foglalkozni a kamaszkorral, így született a TiniTrenD, melyet gyermekeim neveztek el így. Ma büszke szülő vagyok, úgy érzem, minden nap hoz valami újat, örömöt, kihívást, melyeket nyitottsággal fogadok.

Az egyre több kihívással szembesülünk a mindennapokban. Ezektől a kihívásoktól fellelkesedve visszakanyarodtam a tanári pályához és azt kiegészítve az elmúlt 20+ év üzleti tapasztalatával létrejöttek az alábbi előadások

20+ éves tapasztalataimat adom át, és azokat a felismeréseket és bevált praktikákat, amelyek tényleg működtek (és működnek).

Bátoríthatod önmagadat, családodat, gyermekedet, és közvetlenül hatással leszel a környeztedre is. Terhelhetőséged növekszik, összpontosításod növekszik, ráadásul mások tanulásához, fejlődéséhez érdeklődését felkeltheted, irányt mutathatsz neki példamutatásoddal.

Tökéletesség nem létezik, csupán törekvés a jóra, a növekedést folyamatosan tanuljuk mindannyian.

Így kapcsolódhatsz Velem