Titanilla Konzultáció

egy átlagosnak tűnő konzultáció cseppet sem hétköznapi hatásai

Megbízási szerződés és Konzultáció Ismertető

 

MEGBÍZÓ, jelen szerződéssel megbízza Megbízottat, továbbiakban Eideh Titanillát meghatározott szempontrendszeri konzultációval, és/vagy feladattal.

A folyamat inspiráló beszélgetésekből, online feladatokból áll, mely módszerek nem minősülnek terápiának, sem pszichiátria kezelésnek, és ezt a Megbízó elfogadja, tudomásul veszi.

A folyamatban Eideh Titanilla támogatást nyújt a Megbízó céljai elérésében, a tanácsadástól tartózkodik. Eideh Titanilla a Megbízó kihasználatlan erőforrásainak feltárásával, gyakorlatba ültetett megerősítésével segíti a Megbízót.

A folyamatban garantált fejlődés van, ha nyílt és őszinte kapcsolat van megbízó és megbízott között és a feladatok elvégzése, gondosan átgondoltak.

A pontos tematika az Ügyfél jelenlegi helyzetétől függ, ezt az első konzultáción összegezzük, felvázoljuk.

A konzultációra összeszedett kérdéssel, problémával javasolt „érkezni” a hatékonyság végett.

Mit tartalmaz a Konzultációs díj?

 

Online konzultációs óradíj, melyet előreutalással legkésőbb a konzultációs napon szükséges megtenni.

R

INGYENES utókövetés: heti egyszer 15 perces egyeztetést.

R

1 órás felkészülést részemről.

R

15-60 perc részemről az elküldött feladatok áttekintése, értelmezése.

Mit nem tartalmaz a Konzultációs díj?

 

1. Opcionális választható online globálisan bevizsgált készség és kompetencia tesztcsomag, melynek előnyei:

R

Objektivitás

A képességtesztek és kérdőívek objektív mérce szerint teszik összehasonlíthatóvá az azonos munkakörben dolgozó egyéneket. Továbbá minden kitöltőnek (függetlenül etnikai, kulturális, oktatási vagy társadalmi háttértől) egyforma esélye van a teszteken kitűnni, amiben a többnyelvűség is segít.

R

Hatékony előrejelzés

A kutatások alapján a tesztek és kérdőívek pontosabban jelzik előre a várható munkahelyi teljesítményt és viselkedést, mint az interjúk vagy az önéletrajzban szereplő információk. Az eszközök be vannak vizsgálva, megbízhatóan mérnek.

R

Időmegtakarítás és releváns információk

A tesztek és kérdőívek által rövid idő alatt nagyon sokrétű és releváns információhoz jutunk az egyénről. Ez megkönnyíti és megalapozottabbá teszi a döntéshozást. Továbbá időt takarít meg a MEGBÍZÓ, a legfontosabb teszteknek és kérdőíveknek köszönhetően.

R

Széleskörű

Mindemellett érdemes megemlíteni, hogy széles portfóliónknak köszönhetően (50+ teszt és riport) és azt is, hogy az egyén otthonuk kényelméből tölthetik ki tesztjeinket és kérdőíveinket.

R

Valódi élmény

Fontos szempont lehet az is, hogy a tesztek és kérdőívek kialakítása tetszik a jelölteknek, a tesztek max. 15-20 percesek, könnyen érthetőek és egyediek, összehasonlítva más tesztekkel. Így igazi élményt nyújtanak.

 2. Lemondási díj amennyiben a megbeszélt időpontot lemondja, és azt 2 munkanapon belül nem jelzi.

Etikai alapelvek

melyek mind  Eideh Titanillát, mind a MEGBÍZÓt  kötelezik.

Hit

Hinni kell benne, hogy megfelelő tudatossággal képes vagy az életed teljessé és egésszé tenni, és ehhez mind a megfelelő adottságokkal, mind a szükséges elszántsággal rendelkezel.

Bizalom

Közösen bízni kell abban, hogy számos választási lehetőség van, és hogy sokkal jobb eredményekre is képes vagy, mint amit gyakran tapasztalsz önmagaddal kapcsolatban.

Tisztelet

Elfogadom az értékrendedet és egyéniségedet. Az visszajelzéseim minden esetben személyre szabottak, a legjobb szándékaim szerint konstruktívak, és kizárólag az Te érdekeidet szolgálják.

Információ

Meg kell bizonyosodni róla a folyamat kezdetén, de legkésőbb az első ülésen, hogy az ügyfél tisztában van a munkafolyamat lényegével, az információk bizalmas kezelésével, pénzügyi és egyéb megállapodásokkal.

Prioritás

A közös munka során az első és egyetlen szempont kell, hogy legyen, hogy mire van az Ügyfélnek szüksége ahhoz, hogy teljes életet élhessen.

Titoktartás

A közös munka során és azt követően teljes titoktartást kell vállalni mindarról, amit az Ügyfél a karrieredző folyamat során elmond és megtesz.

Pontosság

Elkötelezettnek kell lenni amellett, hogy a találkozókat pontosan, összeszedetten és felkészülten kezdjük, illetve fejezzük be.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, keress bátran