5in1 ET HR &Business Development Express

Hogyan egyszerűsítsd a vállalkozásodat
az ET HR&BD Express-sel?

Bízz meg 1 személyt, aki
5 módszerrel,
14 üzleti területen expressz támogat, hogy időt és költséget takaríts meg!

Eideh Titanilla | HR&Business Expert| titanillaeideh.com

Foglalkozz kevesebbel, végezz többel!”- Leo Babauta.

“Célom, hogy időt takarítva számodra  támogassalak és lelkesítselek az erőforráshiány okozta káoszban.

Az egzakt információ halmazban segítek,

  • hogyan dönts okosan,
  • tisztán lásd a leghatékonyabb eszközöket  és abba az irányba is haladj,
  • kiszűröm helyetted a lényegtelent – az időrabló munkaterületeket,
  • hogy azzal foglalkozz, amiben a legkiválóbb vagy!

Törekedj az egyszerűségre és haladj gyorsabban a célod felé: kérj segítséget és válassz okosan támogatót!

5 módszer, amivel támogatlak Téged

HR “A cég lelke a munkaerő” módszertan

A legfontosabb “lélek” a cég életében a vezető-tulajdonos. A Te példamutató mintádat követik munkatársaid. A karizmatikus vezető, aki harmóniában van, támogatókra, elkötelezett munkatársakra talál.

Coaching

A coaching során a segítő olyan érzelmileg semleges személy, aki képes előnyös perspektíva felé terelni. A folyamat során munkavégzés eredményessége fokozódik és ezáltal javul életminőséged.

Mentoring

Szükség esetén tanácsot kapsz, és javaslatot, hogy milyen eszközöket, használj. Ezzel a módszerrel segítelek Téged, hogy hatékonyabban haladj előre.

Tréning

Cégre szabott, célorientált elméleti és gyakorlati módszer-együttes. A tréning az egyén és a közösség kompetenciáira irányuló tanulással egybekötött élményt nyújt, ami a csapatkohéziót is elősegíti.

Üzletfejlesztés

Fókuszban a haszon, hogy az  időd jelentős részét olyan feladattal töltsd, amit szeretsz, és feltölt. A cél, hogy megtanuld az időddel hatékonyan bánni, ne a tűzoltásról szóljanak a mindennapok. A cél, hogy megengedhesd magadnak a pihenést, és ne egy őrlőmalomban élj.

HR – „A cég lelke a munkaerő”

[HR területek]

(Munka) erőforrás meghatározása

Megfogalmazzuk a problémát, megtaláljuk  az erőforrást, ami megoldhatja a nehézséget. A kacatokat kidobjuk, az értékeset fényesebbé tesszük.

Munkatársak felmérése

Vajon tudják a közvetlen munkatársaid, partnereid hogy neked a vállalkozásoddal mi a célod, missziód? Miért fontos ez? 

Állashírdetés koncepció

Ma a digitális forradalom idején röviden, figyelemfelketően kell megfogalmazni azt a személyiséget, personát, akit keresünk.

Előszűrés

Mögé nézek az önéletrajzoknak – elvégzem helyetted az időrabló munkát, és Te már csak a 3-6 potenciális jelöttel interjúzol.

Kiválasztás

Minden potenciális jelöltről készítek előnyök – hátrányok kiértékelést, mellyel megkönnyítem a választást. A döntés a te kezedben van, segítek benne.

Dolgozói megtartás - motivációs kulccsal

A minőségi munkatárs “marasztalása” az egyetlen módja a munkaerő helyzet költséghatékony megoldásnak. A legkézenfekvőbb, ha az egyénnek megtaláljuk a motivációs faktorát.

Tehetségmenedzsment

Milyen remek lenne, ha átlagos értékesítőnk magához képest átlagon felül teljesítene!  Ez pozitívan hat a csapatmunkára is, ezzel együtt nő az elkötelezttség, és az egyén önbizalma.

Kérdés - felelek expressz

Gyakran vagyunk kutyaszorítóban, időnk kevés, viszont sürgősen döntést kell hozni, így nincs lehetőség a megfelelő csatornák végigzongorázására, ilyenkor kell a gyors segítség – aki komplexen átlátja a problémánkat, és megoldást kínál.

Amikor helyesen akarsz dönteni

[Business területek]

Szunnyadó potenciák feltárása

Amíg nem azonosítjuk be a valódi problémát, csak céltalanul lövöldözünk. Ezért szétválasztjuk a működőképes, és a zavaró tevékenységeket. Lényeged, erősségeid kiválasztása és az egyszerűsítés elve alapján üzleti potenciát növelünk.

Fókuszban a profit-célkitűzés

A vállalkozás akkor működőképes és profitnövelő, ha hosszú távú tervei is vannak, látja a nagy képet, de képes ezeket apró lépésekre lebontani. Az időbeosztás és a delegáció, mind a cég növekedését szolgálja.

Énmárka-cégmárka költségkímélően

Lelkesíteni csak az a vezető tud, aki önmaga is az, aki tudja a MIÉRT-jét, és ezáltal a célját is. Ha jó a cél, a munkatársak képesek átszellemülni, mivel az emberi lényeknek szüksége van arra az érzésre, hogy tartoznak valahova.

Értékesítés infuenszer

Ha az emberismeret magas szintre jutott, akkor képes leszel könnyedén értékesíteni, és megtalálod mindenkivel azt a hangot, ami egy erőszakmentes, pozitív hangvételű, rövid  tárgyaláshoz vezet.

Potenciális kapcsolatok meghatározása, stratégia

Ha van egy kép a fejedbe, hogy hova, kivel és hogyan szeretnél eljutni, úgy egyszerűbben odaérsz. Minőségi kapcsolatokkal gyorsabban célbajutsz, miközben kevesebb találkozód lesz, de azok hatákonyabbak lesznek.

Kérdés - felelek expressz

Gyakran vagyunk kutyaszorítóba, időnk kevés, viszont sürgősen döntést kell hozni, így nincs lehetőség a megfelelő csatornák végigzongorázására, ilyenkor kell a gyors segítség – aki komplexen átlája a problémánkat, és megoldást kínál.

Zoli - multi cégvezető (1000+ fő)

Akkor ezzel most elmegyek gondolkozni egy kicsit… 1 hónapra volt szükségem, hogy letisztuljon, amit Titanilla említett…

Ben - Cégvezető (KKV - 8 fő)

Azt hittem csak egy új munkatárs kell és megoldódik a problémám, de kiderült, hogy az üzleti életben is meg kell találnom a hatékonysági fókuszt.

Móni - EV egyéni vállalkozó

Titanilla bedobta a beauty coach-ot, de nem találtam meg benne magamat rögtön. Bennem érett, tesztelgettem. Ma már be is jegyeztettem… nem győzök Hálát mondani!

Laci - project manager

Egyszer megkérdezte: te félsz a sikertől?… Támaszt nyújtott, nem volt bíráló, és igyekezett megfogni minden esetenben a megfoghatatlant.

A számok magukért beszélnek

 25 év sikeres oktatás

 1700+interjú

 30%-al több releváns jelölt az állás hirdetésekre

 876 fős zárt, szűrt Facebook csoport 1 év alatt (hirdetés, direkt meghívás nélkül)

 40%-os profitnövekedés a vezetői személyiségfejlesztésnek köszönhetően 1 év alatt

Ha emberként és vezetőként fontos számodra az előrehaladás, helyben vagy.

Egy szélesebb látásmódot akarok adni neked, nem akarlak megváltoztatni, mert Te úgy vagy jó, ahogy születtél.

Tudom vállalkozóként – aki már általános iskolában is “üzletelt” –  hogy az idődből van a legkevesebb, ezért rögtön a tárgyra térek.

Itt áll előtted egy svédasztal, nehéz választani mi kell… Éppen ezért vedd fel velem a kapcsolatot a chatbox-ba, vagy hívj telefonon. Max. 30 percben tisztázzuk, hogy mi az első teendőd – és dönthetsz: együtt csináljuk, vagy nélkülem mész tovább.

Segítek

 amikor tűzoltásra van szükséged

 megtanítalak szervezni és tervezni

 gyorsan elérsz, akár on/offline

 beugrok, vagy”mentőövet” küldök

 jobban szervezett leszel, változatlan energiaforrással

 még több profitot tudsz elérni

 több időd lesz magadra, amikor Te is feltöltődhetsz

Amit tőlem sem kaphatsz meg

 időt nem tudok adni

 tanulni sem tudok helyetted

 varázsolni sem tudok

 képtelen vagyok jósolni

Kitől kapod meg a fejlődésedet meghatványozó  támogatást?

30 év munkatapasztalatom van, 15+ éve dolgozom a HR különböző területein. Otthonosan mozgok a multik a KKV-k, egyéni vállalkozók világában is.

Tapasztalatom, hogy a probléma és annak megoldása mindig bennünk rejtőzik [a cég lelke a munkaerő módszertan]. 
Éppen ezért folyamatos tanulással kihozhatjuk magunkból a rejtőzködő legjobbat. Ezt a belső csillogást kihasználva el tudjuk érni a saját és a környezetünk céljait.

Hogyan tudunk együtt dolgozni?

Előzetes egyeztetés

Személyes találkozó 

Szerződés kötés

1. havi együttműködés

Döntési pont: folytatjuk?

ET HR & Business Express díjak – így kalkulálj!

8 HR és 6 Business terület – és igazából nem tudod mire van szükséged? 

Nem kell rögtön tudnod! Erre való az első konzultáció, hogy megbeszéljük, mire van szükséged a fejlődéshez. A fenti 8 Hr és 6 Business terület csak a lehetőségeidet mutatja – általában az első konzultáción derül ki, hogy mire van szükséged ezek közül.

Az óradíjam, amivel kalkulálhatsz: 25.000 Ft

Ez tartalmaz:

 átlagosan 1 óra előkészületet, ahol felkészülök Rád –  ennek része egy telefonos egyeztetés is

 60 perc konzultációt

 utánkövetést pár nappal a konzultációt követően

Nem készítek csomagajánlatokat, mert nem lehet. Minden eset egyedi, az én célom pedig az, hogy Neked a legjobb támogatást nyújtsam – ne egy sablon formát, amibe előbb bele kellene szabni Téged.

A pozitív változásokért neked is tenned kell – elég ha a lényegre szorítkozol – tegyél  önmagadért a cég virulása érdekében! Ha csak egy picit is teszel, már akkor is megy le rólad egy kis feszültség. Próbáld ki 1 hónapra!