Egy villámgyors körkép, ami rólad szól – önismereti teszt Titanillától

1/5 Munka területén

A – Izgalommal várom mindig a másnapot, cikáznak a gondolataim a munka területén, mindig új ötletem van. A munkámat hivatásomként, missziómként élem meg, úgy elmerülök benne sokszor, hogy észre se veszem az időt.

B- Ha lehet, akkor kitalálok valamit, hogy ne kelljen dolgozni, mindig azon kattog az agyam, hogy mikor lesz már vége, mikor van szünet, szabadság. Rutinból végzek mindent, unalmas az élet.

C – Vannak napok, amikor elég jó a munka, még egyes részeit élvezem is, de gyakran gondolom azt, hogy jó lenne megbecsültté, elismertté, bőségben élni, és lehetek önmagam, érző élőlény.

2/5 Egészségi állapotra vonatkozó kérdés

A – Ritkán vagyok beteg, a családtagjaim is viszonylagosan jó egészségügyi állapotnak örvendezek. Fontos számomra a megfelelő táplálkozás, egészséges életmód is. Szeretem a természet közeli helyeket, feltöltődök.

B – Gyakran küzd/ünk valamilyen nyavalyával. Általában torok, hát, migrén, emésztőrendszeri problémáim vannak, allergia, érzékenység és előfordult már.

C – Előfordul, hogy itt fáj, ott fáj, nem érzem magamat állandóan energikusnak, de fájdalomcsillapítókkal, vagy valamilyen gyógymóddal megoldom. Előfordulhat, hogy természetes alapanyagú szerhez folyamodok, bár szkeptikus vagyok kissé.

3/5 Kapcsolatok területén

A – Támogató környezet vesz körül, imádnivaló családom van, és őszinte baráti kapcsolatokkal rendelkezem. Mindig van, akire számíthatok. Harmonikus párkapcsolatom van,belső béke, nyugodtság, harmónia jellemzi a mindennapjaimat.

B – Miért büntet engem ez a sors? Sorozatosan ugyanabba a problémába ütközök, vagy hasonló helyzetekben találom magamat. Ha van is egy reménycsíra, rögtön jön egy rossz dolog, és az öröm hamar szertefoszlik. Előfordul, hogy, magányosnak, egyedül érzem magam, mintha nem értene meg senki.
Milyen ez a Világ? – Sokszor megkérdezem magamtól, hogy mit nem csinálok jól.

C – Van néhány kedves ember, aki körül vesz. Munkatársaim egy részére számíthatok, de előfordul, hogy nincs kihez fordulnom, mert vagy elfoglaltak, vagy azt gondolom, úgysem értenének meg. Vezetném az életem, de sokszor kimerültnek érzem magamat, és nem hallják meg az emberek, amit mondok, vagy nem úgy értik, mint ahogy én szeretném.

4/5 Anyagi / üzleti terület

A – A pénz számomra csak egy eszköz, általában véve mindenem meg van, amire szükségem van. Évek óta folyamatos bevételi forrásom van, tudatos pénzügyi terveim vannak, min. 5-10 évre.

B – Elég régóta nem érzem magamat anyagi biztonságba, talán a szüleim is mindig küzdöttek, és nekem is ez a sors jutott-azt gondolom. Gyakran aggódom a pénz miatt, pedig ha bele gondolok, azért mindig valahogy túléltem, megoldottam, csak aggódom, hogy nem tudom eltartani magamat/családomat.

C – Anyagi helyzetem változó, hullámzó. Néha azt érzem, hogy több energiát rakok bele, mégsem azt az anyagi bőséget kapom, amit megérdemelnék. Sokat dolgozom, akár segítő szakmai tanácsát is kikérem, nem áll tőlem messze a pszichológia / filozófia / művészet. Szeretem a szépet, minőséget, kevés rokonlélekre találok.

5/5 Szabadidő / hobby területén

A – Imádom a különböző kultúrákat, megismerni, olvasok gyakran, szeretek utazni. A hagyományos ízekhez nem ragaszkodom a konyhába. Nyitott vagyok mindig valami újat kipróbálni az élet bármely területén. Ha tehetem, gyakran utazok. Megfigyelő természetűnek gondolom magamat.

B – Legszívesebben begubóznék. A hagyományos dolgokhoz ragaszkodom, a bevállt, megtanult dolgokhoz, amit a szüleimtől és az iskolában is megtanultam –  abban lehet az igazság. Nehezen veszem rá magam, hogy valami újdonságot kipróbáljak, megízleljek.

C – Nehéz, de ráveszem magamat, hogy kipróbáljak más utakat, mint amihez már hozzászoktam. Merengek, elmélkedek sokszor, hogy valami érdekeset, más kultúrához tartozót is kipróbáljak. Azonban volt már rossz tapasztalatom, ezért óvatos vagyok, nem szeretnék újból valami veszteséget, vagy csapdába esni.

Kattints a arra a gombra az értékeléshez, amiből Neked a legtöbb lett: