kezelés a tartós szépségért és egészségért

Beauty sejt-terápia: a természet kincseivel.

Esztétikai ápolás

Fiatalosabb, ragyogóbb megjelenésre, külsőre vágysz?

 Mire számíthatsz, ha felkeresel?

igen, schüssler só Kizárólag engedélyezett, bevizsgált természetes anyagokat használunk és javaslunk kezelésnek

igen, schüssler só Megtanítalak trükkökre, hogy kényeztesd magad, és hogy otthon is elvégezhesd

igen, schüssler sóTermészetes mikro építőkkel, hosszú távú, tartós hatás

igen, schüssler sóNemcsak kívűlről szépülsz, de a szervezetedet is ellenállóbbá teszi a sejtterápia

igen, schüssler sóBONUSZ I.: 10% kedvezmény a Beauty tanfolyam árából.

igen, schüssler sóBÓNUSZ II.: diéta, étrend és táplálék-kiegészítő javaslatok, melyeket meg is vásárolhatsz a Titanilla Nature shop-ban.

 

A szépség belülről indul el, de az ásványi anyagok hiánya kívülre tükröződik!

Neked szól a Beauty&Health szolgáltatás, ha sugárzásra vágysz!

Az alábbi területekre fókuszál elsőként a szolgáltatás:

 • karikás/táskás szemek
 • szarkalábak, kötőhártya irritáció
 • arc viaszos fénylése
 • zselatinos bőrfénylés
 • grízes, kásás bőr
 • száraz, vízhiányos bőr
 • puffadt arc/puffadás
 • bőrkeményedések
 • hajszál-értágulatok
 • narancsbőr
 • hegek
 • foltok a körmön
 • köröm lemezes szétválása
 • sárgás, lemezes hámlású korpa
 • piros, vöröses csík a haj-homlokvonalában
 • hajhullás
 • belső szemzug vöröses feketés elszíneződése
 • szemhéjszélek kivörösödése
 • belső szemzug barnás elszíneződése
 • áttetsző fogvégek
 • könnyen romló fogak, fogínyvérzés
 • rossz lehelet
 • rosacea
 • szemhéj ránőtt a szempillákra
 • repedezett ajkak

Mit nyújt a Mini és a Maxi Beauty&Health kezelés?

A Beauty&Health szépségápolás, és sejtterápia mini kezelés leginkább az arc simábbá varázslását célozza.  Először rövidített arcanalízisben részesülsz, ekkor az esztétikai panaszodat is elmondhatod. A Beauty&Health kezelés hazai ásványi anyagokból álló arcmaszkból áll, mely méregtelenít és ápol is nemcsupán az arcodat, de a bőr pórusain keresztül a szerveztedere is pozitív hatással van.

Ez több, mint egy kozmetika, mert tanácsadásban is részesülsz, amíg a pakolás fent van az arcodon.

A Beauty&Health Maxi nem csupán kezelést tartalmaz, de megtanulhatod azt is, hogyan teheted önmagadat és másokat is egészségesen szebbé, sugárzóbbá.A Beauty&Health Maxi kezelés az egész testet felöleli: narancsbőr, viszér,pigmentfoltok, öregedési foltok, szarkalábak, petyhüdt bőr, pattanásos arc, rosacea stb..

Természetes, gyengéd támogatás

Miért nélkülözhetetlen a sejtterápiára a tartós szépségért?

Napjainkban a talajaink ásványi anyagokban egyre szegényednek, gyógyszereink, kozmetikai szerek tele vannak szintetikus vegyi anyagokkal, ételeink tele vannak mesterséges összetevőkkel, és az antibiotikumok túlzott használata károsítja a test külső és belső szöveteit.
Csodálkozunk, hogy gyakori a kiemrültség, a karikás szem, szorongás az esztétikai problémáktól?

Ráadásul kialakulnak allergiák, lógó szemhélyak. Száraz, vagy éppen zsíros  „apróságok” szinte mindennapos zavaró tényezők.
Felfedem neked a titkot, ha eljössz hozzám – ami Tőled függ – ráadásul nem csupán gyengéd, szelíd, természetes módszer, de öngyógyító hatása van, vagyis Te csak használod, és a szervezet, sejtjeid dolgoznak. Javaslatot kapsz étrendkiegészítőkkel, diétákkal kapcsolatosan, ráadásul meg is vásárolhatod nálam gazdaságos áron.

Ilyen egyszerű!

Kinek szól a Beauty&Health kezelés?

Tinédzsereknek

Kamaszoknak

Business Lady

Fittségre vágyó Anyukáknak, Nőknek

Minőséget szolgáltató Szépségápoló szakembereknek

Olvass rólam még...

Titanilla sokat segített számunkra a Schüssler sókkal, hogy helyrebillenjen az egyéni és családi egyensúly. Ha Schüssler sók, akkor csakis Titanilla! Ajánlom mindenkinek.

Dr. Jung Andrea

Tulajdonos főszerkesztő, www.naturportal.hu

For the last four months I have been doing the program that Titanilla has built especially for me. I was sceptic in the beginning but the changes that it made in my life leaves no place for doubt. It improved my health physically and mentally. My skin is much smoother and younger, my hair is fuller and it helped my confidence and eliminated mood swings, I’m happier. I definitely recommend Titanilla.

Latifa Maroun

63 years from Luxemburg

Since I met Titanilla my life has changed for the better. My hair is lush, my nails grow longer and healthier and most importantly my skin is radiant. I feel difference not only from the outside but also from the inside. I have much more energy and feel motivated. I recommend Titanilla’s program for anyone who wants to make a real change in his life.

Maria Vitali

"Köszönöm támogató szavaidat. Tegnap, mikor hazaértem, az első gondolatom az volt, hogy ez egy érdekes helyzet, most én vagyok a figyelem középpontjában.Fókuszba kerültem, mert figyeltél rám és láttál engem.
Valóban ott vannak a feldolgozatlan érzelmek.A nálad történt meditációban már majdnem elsírtam magam, ez évek óta nem sikerül.
Úgy érzem több van a tarsolyodban, mint amit eddig elmondtál, gondolom az idő rövidsége miatt."

M.Gy.69 éves

Dr. W. Schüssler 200+ éve érvényes biokémiai tudásával

Tedd vonzóbbá magadat!

felsorolás

Személyre szabott

A Dr. Schüssler krémek legnagyobb kozmetikai előnye, hogy az arc, haj és köröm “diagnosztikai” jeleket vizsgálva személyre szabott ápolást nyújt a bőrnek, hajnak és a körmöknek nap, mint nap!

felsorolás

Dr. Schüssler ásványi sók kívül és belül - tabletták és krémek

Külső és belső alkalmazásuk során a Dr. Schüssler ásványi információt tartalmazó készítmények, ásványi sók és krémek úgy viselkednek, mint testünk, és lelkünk tanítói: megmutatják, hogy a megjelenő hiányállapotokat hogyan tudja a bőrünk önerejéből rendezni.

felsorolás

Táplálékkiegészítők és a Dr. Schüssler ásványi sók

Hagyományos kozmetikumokat használva csupán tüneti szinten közelítjük meg a bőrproblémát, nem magát a kiváltó okot kezeljük. A táplálékkiegészítők például magnesium, silicea, kálcium stb… nem azonosak a Dr. Schüssler féle mikro ásványokkal. A Dr. Schüssler sók támogatják az ásványi anyagok beépülését. Mindkettőre szüksége van a szervezetnek.

felsorolás

Schüssler krémek egyéb kozmetikumokkal

A krémek használatával egyszerre más kozmetikai készítmény is alkalmazható, fontos, hogy bizonyos toxikus anyagokat kerüljük, először mindig a Dr. Schüssler krémet vigyük fel.

felsorolás

Mi hiányzik a szervezetből?

Dr. Schüssler abból indult ki, hogy minden ásványi anyag, só az anyagcsere folyamatában nélkülözhetetlen, különböző funkciókat látnak el a szervezetben, ezért azok hiány-állapotok a bőr rugalmasságában, színének elváltozásában, esetleg kiütésekben jelentkeznek. Az arc-haj, köröm analízis segítségével megállapítható, mely ásványi sóból van hiány a szervezetben.

felsorolás

Holisztikus szemlélet

Ha felismerjük és holisztikusan értelmezzük bőrünk elváltozásait és szervezetünk jelzéseit, azzal nem csak szépségünk megőrzéséért teszünk, hanem bizonyos fizikai, lelki betegségek megelőzéséhez is hozzájárulhatunk.

Biokémia – testi, lelki, mentális egyensúly

Mik azok a Dr. Schüssler ásványi sók?

A szöveti sók, más néven „sejtsók” vagy „biokémiai sók” a szervezet 12 alapvető és 24 kiegészítő ásványi anyagának hatásos mikrodózisai, higított formái. Ezek a „sejtsók” természetes módon fordulnak elő az emberi szervezetben, sőt az egész természetben is, de a fentebb említett tényezők miatt, kimerülhetnek.

Dr. Schüssler szerint, aki újra felfedezte, kutatta a több ezer éve eltűnt tudományt, arra a következtetésre jutott, hogy a 12 alapvető szöveti sónak minden élő sejtben tökéletes egyensúlyban kell jelen lennie a jó egészség érdekében, ezt tartja a Keleti orvostudomány is!

Ha a szervezetben egyensúlyhiány van, akkor az arcon és a testben, és lelkileg is „betegség” jelei mutatkoznak, és a szervezetben az egyensúlyhiány tünetei jelentkeznek. Ezeket az elváltozásokat a megfelelő szöveti sók, és mennyiség szedésével lehet kezelni az alábbiakban tárgyaltak szerint.

A szöveti sók teljesen természetesek, biztonságosak és hatékonyak, és felnőttek, gyermekek, csecsemők, sőt még háziállatok is szedhetik őket!

Vízben oldódó szépség

Miért a Dr. Schüssler ásványi sók?

Az átlagosnál többet tartózkodik az ember a digitális világban, zárt helyen, vagy éppen home-officeban dolgozik.

Az élet nem áll le, azért mert a Világban változás van, az emberek akkor is szeretnek szépek lenni, komfortosan érezni magukat, ne kelljen eltakarni kendővel, sállal, ruhával , vagy éppen maszkkal, a számukra kellemetlenséggel járó bőr, köröm, testi hibákat.

A szebb bőrért

 • bőr megfelelő állagáért
 • fiatalságért, bőr elszíneződés ellen
 • életteli körmökért
 • egészséges hajért és fejbőrért
 • csillogó szempárokért

A modern életmód következtében szervezetünk tápanyagai kimerülnek, ami hiányállapotokhoz, különböző elszíneződésekhez, ráncokhoz, kinövésekhez, betegségekhez és legyengült immunrendszerhez vezet.

De tudtad, hogy van segítő támogatás a szervezet elégtelen tápanyagbevitelére, működésére?

A szöveti sók segítenek egyensúlyba hozni a szervezetet és kezelni a különböző elváltozásokat, hiányokat és végső soron fizikai, lelki problémáket.

Karikás szemek? Gyakori ödémák? Nehezen bírkózol meg a mindennapi teendőkkel? A szöveti sók segíthetnek! Pattanásos a tini, vagy anya? A szöveti sók segíthetnek! Ízületi, gerinc fájdalmai vannak? A szöveti sók segíthetnek! Allergia? Feszültség, ingerültség, emésztési panaszok, netalán trauma, vagy életkedv, motiváció hiánya? Kitaláltad – a szöveti sók segíthetnek!

schüssler só használata

Ki az aki megszépít?

Integrál szemléletű konzulens, megújulás specialista vagyok. Az egyetemes jólét, béke, harmónia elvét tartom szem előtt, szeretettel ölelve:

Schüssler, Zeomineral tanácsadó

Universal Wellness Coach

Oktató, tréner

Holisztikus szakértő

mindez spiritualitással átitatva.

 

Beauty Schüssler ásványi sejtterápia online tanfolyam!

A kezelésen túl megtanulhatod azt is, hogyan teheted önmagadat és másokat is egészségesen szebbé, sugárzóbbá.

Akik már ismerik a Titanilla Schüssler tanfolyamait

A Dr. Schüssler ásványi sók kb. 2 éve kerültek a látókörömbe. A felhasználásukat illetően jórészt könyvből tájékozódtam. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a terápiára. A kezelés nemcsupán kozmetika, de körültekintő. Számomra extra értéket képvisel a holisztikus szemlélete. Maga az arcelemzés. Az adagolások, felhasználási területek, illetve rávilágítás a tévhitekre.
Titanilla biztonságos keretet ad a megújulásra vágyóknak. Jó szívvel ajánlom, hiszen olyan tudás birtokába jutunk, ami jobbá/szebbé teszi a mindennapjainkat. Nagyon hálás vagyok Neked. Köszönöm.

Domokos Annamária

Mentálhigénés szakember

Domokos Annamária - schüssler só tanfolyam vélemény

Ha bárki tanulni szeretne a Dr. Schüssler ásványi sókról, én csak Titanillát javallanám. Vannak mellékhatásai is, például kőkeményen korrekt. Az a segítőkészség kevés szakértőnél érhető tetten, amit folyamatosan kapok. Több helyen próbálkoztam, kinél kapok választ problémáimra. Senkit sem szeretnék bántani, csak jelzem, 8 hónapon keresztül „teszteltem” a lehetséges terepautákat. Úgy gondolom, itt valódi, használható tudást kapok. Ami még tetszik, az a kommunikációs felület, ahol választ kapok adott kérdéseimre.

Sztojalovszky Gábor

30+ év Természetgyógyász

Sztojalovszky Gábor - schüssler só tanfolyam vélemény

Mennyibe kerül a Beauty&Health kezelés?

Eredeti és természetes készítmények, itthon és nemzetközileg is elismert terápia, kezelés.

i

Beauty&Health

Mini Beauty&Health kezelés díja: 15.000 Ft

Maxi Beauty&Health kezelés díja: 25.000 Ft

Időpont egyeztetésre itt jelentkezz: +36303547018