Online anyag, konzultációval

Fedezd fel a szerethető Éned!

Találd meg a benned rejlő értéket, inspirációval

Amit eddig csak sejtettél – vagy nem is gondoltál rá – önmagaddal kapcsolatban, most világossá válhat.

„Mindenkiben rejlik valamilyen tehetség, mely az önbizalmát erősíti, énképét letisztítja, határozottabb, energikusabb lesz. Ezt nevezem ALKOTOERŐ-nek.”

– Eideh Titanilla, Universal Wellness mentor-konzulens

Alkotóerőid tréning főbb pontjai

 

ránézünk arra, hogy milyen alkotói tevékenység hozza ki belőled a lendületet

inspirációs feladatokkal önismereti kalandon veszel részt

 Titanilla interpretállja, amit az út alatt felfedezésre került, így új megvilágításban láthatod magad .

|

…Titanilla értékelő magyarázata volt vállalkozásom kezdőtőkéje, mely alapján vállalkozásomat bátran el mertem indítani…

Téged hogyan segít az Alkotóerőid tréning?

Lámpásként világítom meg a mentális és az érzelmi/lelki erősségeid és a fejlesztendő területeket.

Minden ember eredeti személyiség vonással születik, de sokan másolatként, valakinek az utánzataként, hasonmásaként halnak meg.

A játékos feladatokkal elkezded felfedezni a főbb személyiség vonásaidat, például azt is, hogy milyen munkakörnyezet felelhet meg neked, illetve főbb készségeidről is kapsz visszajelzést.

A belső bizonytalanság, zűrzavar mindenkiben valamilyen szinten tudatosan vagy tudat alatt benne rejlik. A kérdés csupán az, hogy megteszed-e az első lépést, hogy biztosabb, tudatosabb legyél önmagad rejtett mozgatórugóiban? Ki szeretne örömtelibben, elégedetten élni? Ki ne vágyna jól leélni az életét? Mintsem csak tengődni, túlélő módban lenni? Vajon Te mit választanál? Ellenni, mint a befőtt 10,20,30 éven át, vagy szeretnéd kimaxolni a lehetőségeidet?

Miért válik előnyödre ez a tréning?

 Azt vallom, hogy mindenki rendelkezik olyan tehetséggel/képességgel, amely tudatalatti, vagy éppen sejtése sincs róla. 

Mert a tréning mögött 30+ év tanulmány, tapasztalat, felfedezés áll.

 Az alkotóerő, erények, erősségek feltárása a cél, és nem a gyengeségek leleplezése. Figyelj,nem kőbe vésett szabály, hogy nem változhatsz.

 Értelmezésen túl jön a ráadás, az elfelejtett, akár veled született tehetségek felfedezése, vagy éppen az elakadásod gyökere. Neked adományozom a tükörképed pozitív minőségeit. Ráébresztelek a kvalitásaidra, vagy azt, hogy hogyan tudnád tökéletesíteni azt, melyre szívvel, lélekkel vágysz.

 Észre fogod venni a különbséget garantáltan még akkor is, ha már számos tesztet kitölöttél, és fejlesztetted magadat.

Ismerős a helyzet?

Lehet elég jól ismered önmagadat, de vajon képes vagy megfogalmazni egy mondatban, vagy megmutatni szabadon a jövőképedet kifelé is?

Kompetencia és készség tesztek szinte már tömegcikknek számítanak. Jó néhányat tanulmányoztam az utóbbi 20+ évben és választottam azt, ami gyakorlatias, szórakoztató, ugyanakkor a leghitelesebb szakmailag. Feladatsoroknak felenek inkább meg, mint teszteknek.

Mindenben az embert, az értékeket keresem

Miért tudok neked segíteni?

30+ éve különböző korosztályokkal, különböző pozícióban lévő emberekkel foglalkozok, 5 évestől a 70 évesig – személyiségük napfényes oldalának fejlesztésével foglalkozom.

 Tapasztalataim azt mutatják, hogy ezzel a módszerrel az alkóterőik fejlődnek, vagyis az alábbaik

 • kommunikáció, kifejezőkészség
 • életkedv, vitalitás
 • kreatív gondolkodás, problémamegoldás
 • tudatosság
 • motiváció
 • lelki, szellemi vagyis érzelmi fejlődés
 • mialatt az árnyalodalaik is fejlődnek.

 Szakmailag megalapozottnak ítélem meg tudásom, tudatom – az alábbi területeken végeztem tanulmányokat és szereztem gyakorlati tapasztalatokat:

 • pedagógus
 • pszichológiai háttér, személyiségfejlődés területén
 • természetgyógyász-Schüssler konzulens
 • HR, értékesítés, üzletfejlesztés
 • coach
 • tréner
 • mentor
 • blogger,
 • ezen kívül nyitott, elfogadó személyiség vagyok.

Mit kapsz a tréning alatt és a konzultációval?

Kézzel fogható eredményt látsz, lendületet, jó kedvet az élethez.

 Fejlődési tervet kapsz, hogy melyek a további lépések a célodhoz

Mennyibe kerül a komplett folyamat?

Az Alkotóerőid tréning alkalmanként fizetendő.

1,5 óra: 15.000 Ft egy „one-way ticket” önmagadhoz.

Megrendelés

Alkotóerőid tréning megrendelés

mely tartalmazza a feladatsorokhoz való hozzáférést, kiértékelést és a konzultációs díjat.

5 + 13 =

Már csak néhány nap, és sokkal jobban ismered és érted önmagad.

Az Alkotóerőd megismerésének  3 lépése

feladat + konzultáció

#1

A 0. ingyenes konzultáció folyamán telefonon egyeztetünk a céloddal kapcsolatban, melyek alapján eldöntjük, hogy milyen útvonal a legcélravezetőbb számodra.

#2

Megrendeled a szolgáltatást, megkapod a tájékoztatót – mellyel az  együttműködési megállapodás létrejön – és a díját átutalod.

#3

Akár a személyes találkozót, akár az online verziód választod, akkor is időpontot egyeztetünk a tréning kezdetéhez.24 órán belül meg is kapod az első feladatot, amit találkozásunk előtt visszaküldesz, hogy felkészüljek „belőled”.

Miért szeretik ezt a módszert?

Objektivitás

A feladatok, kérdőívek objektív szemléletet mutat.

Hatékony előrejelzés

A vizsgálati eszközök be vannak vizsgálva, megbízható eredményt kapunk. A fejlesztendő területek felderítésével és azokon való további dolgozással célirányosan és hatékonyan lehet előrehaladni.

Időmegtakarítás és releváns információk

Rövid idő alatt nagyon sokrétű és releváns információt kaphasz. Ezek lényegesen megkönnyítik és megalapozottabbá teszik a későbbi döntéseidet.

Széleskörű

Komplex, hiszen fizikai, mentális, érzelmi területeket is magába foglal.A hely sem korlátoz, mert otthonod kényelméből töltheted ki.

Valódi élmény

A feladatok,kérdőívek kialakítása felhasználó barát, könnyen érthetőek és egyediek, összehasonlítva más tesztekkel. Így igazi élményt nyújt már a kitöltésük is.

Akik már kipróbálták az Alkotóerőid csomagot

|

Vállalkozóvá váltam munkanélküliből

Egyéni vállalkozásom elindításának gondolata Titanilla „hatásának” köszönhető. Az igazi „szárba szökkenést” bennem a vele való közös munka hozta el. Tanácsára elkészítettem a  teszteket,  mely életem egyik legjobb döntése volt. Ezt azóta is vállalkozásom első, komoly befektetésének tekintem, mely tudom busásan megtérül nekem. A teszt értékelése összetett és összefüggéseiben is megvizsgálta eredményeimet. Ezek alapján olyan profilok készültek el rólam, amik teljes más megvilágításba helyeztek bennem dolgokat, önmagammal kapcsolatban. Titanilla értékelő magyarázata volt vállalkozásom kezdőtőkéje, mely alapján vállalkozásomat bátran el mertem indítani.

– Anda, vállalkozó –

|

Munkaerő kiválasztás-szervezetfejlesztés

A tesztek segítségével pontosítani tudjuk, hogy milyen készségekkel kompetenciákkal rendelkezik egy jelölt. Így nem a felvételi folyamat után derül ki, hogy valamelyik elvárásunk messze van a jelölt ígéretéttől.

Megfizethetetlen segítség abban, hogy az interjún elhangzottakat megerősítse, vagy éppen megcáfolja. A gyakorlatban a több körös felvételi folyamatban beiktattunk még egy valós nézőpontot, amit a jelölt ad magáról és jól számszerűsíthető, így az emocionális és szakmai érvek mellé bekerül a teszt által egy racionális oldal is. Titanilla csomagjának köszönhetően az egyik legkiválóbb kollégánk már 3 éve erősíti a csapatunkat. Továbbá nagyon előnyös a tesztek „használati érték/ár” aránya is.

– Kramp, Country Manager –

|

Új élet vállalkozóként

Első reakcióm a döbbenet volt a teszt eredmények láttán, de ahogy magyarázta Titanilla, mi mit jelent, és mi benne a pozitív dolog, máris jobban éreztem magam. A teszt önmagában kevés, hisz hasonlókat régebben is csináltattak velem, de sehol nem kaptam meg azt a személyreszabott elemzést, amit Titanilla adott. Ennek már 2 éve, és azóta is „ebből élek”. Új életem egyik legjobb befektetése volt.

– Zsuzsa, vállalkozó –

|

Munkaerő kiválsztás

Annak ellenére, hogy nem közvetlenül te választottad őt ki, úgy érzem nagy szereped van abban, hogy megtaláltam a megfelelő jelöltet. Abban az időben voltál épp mellettem, amikor kellett egy támasz, hogy ne adjam fel, ráadásul olyan alapot nyújtottál a kiválasztáshoz, ami nélkül azt hiszem fel sem hívtam volna az illetőt. Ezt nagyon köszönöm.

– Anita, vezető –