2024.01.31-ig 33 %-ot takaríthatsz meg a tréning árából: 33.000 Ft-ért a Tied.

Villám segítség

Dr. Schüssler só online trénig mindennapos bajokra:

Miért a Dr. Schüssler sók a leghatékonyabb megoldások az emberi szervezetre?

Mely ásványi anyagok hoznak leggyorsabb javulást Neked személy szerint?

Tényleg mindenki szedheti, és minden esetre nélkülözhetetlen: A-Z ügyek?

Mit üzen a sejted-önvizsgálat-tudomány és természet együtt?

Dr. Schüssler sejtterápia a TE gyengéd és természetes segítőid, ami nem hiányozhat a házipatikából.

Dr W. Schüssler és Dr. George W. Carey biokémiai, fiziológiai kutatásai alapján akkreditált tanfolyam! A GBA által elismert trénertől.

Tanuld meg villámgyorsan a Schüssler sók alkalmazását, a leggyakoribb problémákra!

Mi az a Villám Schüssler só tanfolyam?

A Villám tanfolyamon sorra vesszük az utóbbi évek leggyakoribb tüneteit, és azokra adok útmutatást, alternatívákat laikusoknak is.

A szöveti sók segítik a regenerációt, a szervezetet kezelik különböző szinteken. A hiányokat feltöltik és a felesleget kiürítik. Mintahogy a víz nélkülözhetetlen a fizikai, mentális egészségünkre, úgy szükségszerűek a Schüssler ásványi sók is. 

Csoportosítva tanulod meg, hogy mely fájdalom, tünet, betegség mely sókkal, milyen adagolásban szükséges. Így önmagad, családod, barátaid villámgyors elsősegélye, “háziorvosa”, gyógyítója lehetsz.

Ingerterápia elvén működik – finomnergia, aki a gyengédségre vágyik!

Mi az a Dr. Schüssler ásványi só?

Dr. W. Schüssler – patológus, homeopata orvos – az 1800-as évek végén felismerte, hogy a sejtjeink megfelelő működéséhez szükség van bizonyos “sókra” – ásványi anyagokra. 
Amint kint – úgy bent: a fizikai elváltozások tükröződnek például az arcon is. Ezekből a jelekből (is) következtetünk arcanalízissel arra, hogy szervezetünkben milyen ásványi anyag szükséges a jobb létért. Vegyük például az emésztést, melynek jeleit gyakran felfedezhetjük bizonyos száj körüli ráncokban,vagy színekben. 

A Dr. Schüssler ásványi sókkal nemcsak fizikai / testi panaszokat kezelhetünk, hanem a megelőzésben és a psziché / mentális egészség támogatásában is nagy szerepük lehet. Gyengéd terápia, mely természetes módon segíti a szervezetet sejtszinten.

Akut és krónikus állapotok támogatásában is pozitív változásokat lehet elérni a megfelelő számú* és mennyiségű ásványi anyagok alkalmazásával.

Kapok választ a tanfolyam alatt prevenciókra, vírus megelőzésre, öregedésre, ráncosodásra, fájdalmak elűzésére, görcsök, gyulladások csökkentésére?

a szervezet elégtelen tápanyagbevitelére, működésére

Tények a Dr. Schüssler ásványi sókról

Hogyan hatnak a Dr. Schüssler ásványi sók?

felsorolás

Dr. Schüssler sók - szöveti sók - szervezetünk alkotórészei anyag

A szöveti sók, más néven „sejtsók” vagy „biokémiai sók” a szervezet 12 alapvető és 24 kiegészítő ásványi anyagának hatásos mikrodózisai, higított formái.
Ezek a „sejtsók” természetes módon fordulnak elő az emberi szervezetben, sőt az egész természetben, de a fentebb említett tényezők miatt, kimerülhetnek.

felsorolás

Egyensúly-elégedettség testen kívül-belül

Dr. Schüssler kutatásai bizonyították , hogy ha a 12 alapvető szöveti só hiányos, vagy többlet van az élő sejtben a tökéletes egyensúly megbomlik, tünetek, betegségek jelentkeznek. Ezt tartja a Keleti orvostudomány is! Ha a szervezetben egyensúlyhiány van, akkor az arcon és a testben, és lelkileg is „betegség” jelei mutatkoznak. 

felsorolás

Mindenki szedheti

A szöveti sók teljesen természetesek, biztonságosak és hatékonyak. Felnőttek, gyermekek, csecsemők, sőt még háziállatok is szedhetik őket!

felsorolás

Mindennel együtt szedhetők a szöveti sók

A szöveti sók nem azonosak a táplálékkiegészítőkkel, mint például a makro magnézium, vas, kalcium stb. tablettákkal. Ezekkel a táplálékkiegészítőkkel együtt is szedhetők – valamint bármi mással is, hiszen ez sem nem gyógyszer, sem nem homeopátia. 

felsorolás

Így működnek a Schüssler sók

Öngyógyítás, életmódbeli minőségváltozás, energizálás, jobb hangulat és közérzet, szervi bajok, lelki sérülések, fájdalmak természetes és gyengéd támogatása- mindez a Schüssler sók dolga.

A Schüssler sók csak tanítók, a szervezet sejtjeit megtanítják a helyes működésrel- sejt, szövet, szerv katalizátorok – amik segítenek a vitaminok, táplálékok hasznosulásában és a felesleg salakanyag kiürítésében testi és lelki szinten egyaránt.

Magyar nyelven egyedülálló tanfolyam, mely lehetővé teszi, hogy a Dr. Schüssler ásványi sókkal támogassuk a saját és családunk egészségét. A tanfolyam gyakorlati nézőpontból, holisztikus szemlélettel mutatja be a Dr Schüssler ásványi sókat.

Miután megtudtad melyik Dr. Schüssler ásványi sóra van szükség otthon, könnyedén beszerezheted őket a nagyobb patikákban.

Egészéges életmód egyik alapillére a megfelelő táplálkozás, melynek nélkülöztetelen részét képzik a vitaminok, ásványi anyagok – megfelelő mennyiségben és minőségben. A Dr. Schüssler mikro ásványi sók támogatják a szervezetet a vitaminok és az ásványi anyagok feldolgozás során.

„Anyaként van mihez nyúlnom, ha támogatni akarom a családom immunrendszerét…”

Mi az a Holisztikus Villám konzultáció?

Amikor bizonytalan vagy, nem tudsz dönteni, hogy az adott helyzetben melyik Dr. Schüssler só lenne a megfelelő – hívd Dr Schüssler tanácsadódat !

schüssler só használata

Ki az akitől tanulsz?

Eideh Titanilla vagyok, kihívás és egyben passzió a gyors segítség, a változás.Magamat röviden csak megújulás specialistának nevezném, mert mindig képes vagyok nehéz helyzetekben is felállni, és újítani, változtatni. Az egyetemes jólétet, békét, egészséget  tartom szem előtt, szeretettel átölelve:

A Német Biokémiai Szövetség Dr. Schüssler ásványi só konzulense, trénere

Universal Wellness coach

Pedagógus, tréner

HR -Business szakértő

mindez spiritualitással átitatva.

 

Mit kapsz a „Villám Schüssler só – SOS helyzetekben” tanfolyamtól?

Egy részleteibe menő, jól felépített anyag, mely alapján a hétköznapi problémák könnyen orvosolhatók, javítható a közérzet, erősíthető a belső szépség. ” R.Krisztina (édesanya, vállalkozó)

Az alábbi kérdésekre kapsz választ a Schüssler tanfolyam során

Jó tündér az egészséges fogakban segít!

Nehezen indul útnak a csemete bölcsibe, oviba, iskolába-beilleszkedés

Hasi fájdalmak, görcsök, bélgázok

Nátha, torokfájás, meghűléses betegségek, köhögés

A haj a fej korona-ékszere: életteli haj

Befogadom a bőséget, kiürítem a salakot: gyorsabb emésztésért, szorulás, székrekedés ellen

Tanulás, mint örömforrás: tanulási zavar, koncentrációs probléma, motiváció

Jaj a hátam oda van! – csontok, hátfájás, gerincferdülés, lúdtalp

Suli/ovi stressz, aggódás, lámpaláz, szorongás

Hasi-masi: hányás, hasmenés

Az élet egy habos torta: belső nyugalom, energiabomba

Harmonikus élet a munkában: struktúra, szervezettség, időgazdálkodás, életerő

Bababváró – nem jön a gyerek?

Hízás, fogyás

Cukorbetegség

Mi már használjuk a Schüssler sókat otthon

„Tinédzser gyerekem pattanásai ellen vettük fel a harcot sikeresen a Schüssler krémekkel illetve a sok gépezés és elektroszmog láthatatlan káros hatásait is így semlegesítjük.”

Éva

„A nátha kezdett kitörni a gyerkőcön, amikor a bartnőm csinált neki egy Schüssler „koktélt”. A fiamnak nem igazán nyerte el a tetszését magában a tabletta, de „bekeverve” bevette. Úgy tűnt semmi hatása. De egy nagy alvás után sokkal jobban érezte magát, múlóban volt a náthás hangulat.”

Marianna

Gyors megoldás egy aktuális problémára

Holisztikus Villám-konzultáció

Keresed a megoldást, de hiába olvasod el a tanfolyami anyagot, mégsem tudod, hogy Ferrum phosphoricumot vagy Kálium phosphoricumot kellene szedni? Kell még az esetedben vajon valami hozzá, hogy jobban hasson? Vagy egyszerűen csak megerősítésre vágysz, hogy jól csinálod?

Lehetőséged van ez esetben Villám konzultációra ingyenesen 1 alkalommal, de mielőtt felhívsz, foglald össze a „problémát”, kitérve a lehetséges lelki okokra is. Így tudok hatákonyabban segíteni.

 

„Fejfájás, horzsolás, hasi görcsök és más egyéb kis bosszantó nyavaják esetében már nem gondolkodom hogyan tudok segíteni a gyerekeknek és a férjemnek – mehet a Schüssler só. Ha elsőre nem elég az adag, duplázunk:-)”

Zsuzsa

Mennyibe kerül a  „Villám Dr.  Schüssler ásványi só” tanfolyam?

Az eredeti, GBA (Német Biokémiai Társaság) forrásai alapján összeállított tananyag

Részletes, logikus és gyakorlatias felépítésű tanagyag

Azonnal alkalmazható tudás

Felnőttképzési Rendszerben Akkreditált tanfolyam

Tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről

Dr. Schüssler családi csomag

gyakori hétköznapi esetek

digitális tananyag

Ajándék VILLÁM konzultáció 20 PERC

Kedvezményes díj: 33.000 Ft

” A Schüssler sók és Titanilla együtt ütős” –
P. Zsuzsi