Kezd el még ma megelőzni az influenzát!

Szerző: | Család, Egészségfejlesztés

A kémia, szorosan kapcsolódik a többi természettudományhoz: a fizikához, biológiához, matematikához, földrajzhoz; eredményei nélkül elképzelhetetlen a modern orvostudomány. A kémia alaptudomány, ugynakkor kísérleti tudomány is, vagyis tapasztalati kísérletek útján jutunk következtetésekre. A modern orvostudománynak sincs ezek szerint 100%-ilag biztos gyógymódja, kísérletezik, éppen ezért írják le a mellékhatásokat egy egyszerű antibiotikumra, vagy fájdalomcsillapítóra.

Mi lehetünk olyan okosok, hogy megelőzzük, vagy csökkentsük a rizikóját annak, hogy a jellemző felsőléguti, influenzaszerű tüneteket megelőzzük, vagy ha éppen elkapunk valamilyen nyavaját, akkor könnyebben, gyorsabban túlessünk rajta, mint az átlag.

Ezt szedtem most egy csokorba, hogy neked, kedves olvasó már ne kelljen az internetet böngésszned.

 

Mi a jellemző az őszi, téli időszakra?

A nyugati orvostudomány orrba-szájba reklámozza a láz-és fájdalomcsiilapítókat, a vitaminokat. Mozgosítják az emberek gondolatát, hogy ha beköszönt az ősz, és jön a tél, akkor jön a takonykór. Persze arra már nem térnek ki, hogy mi az oka. A Keleti Hagyományos Kínai orvoslás a megelőzésre helyezi a hangsúlyt.Van magyarázata a könnyebb megbetegedésekre is, miszerint a tüdő, és a vese energihálózata gyengébben működik ezen időszakokban.Éppen ezért gyakoribbak aa felsőléguti panaszok, a fel-és megfázásos tünetek.

Dr. Schüssler féle rövidített terápia a nyugati és a keleti orvoslás keveréke, mivel Dr. W. Schüssler orvos, és homeopata is volt, ráadásul kutatásai visszanyúlnak az ókori keleti filozófiai megközelítésekhez is.

Nézzük meg a következőkben azokat az ajánlásokat, ahol a nyugati és a keleti orvoslás,és  tudomány összeér!

Mit ajánl Dr.Schüssler a felfedezett ásványi sók közül?

Figyelem! Minden terápia, javaslat egyénre szabott kell, hogy legyen. Ami az egyik embernek segítség, az lehet a másik embernek magas vérnyomást okoz. Ez azt jelenti, hogy állapotfelmérés nélkül, vagy szakértő bevonása nélkül önmagunk felelőssége a kísérletezés.

Dr. Schüssler javaslata, hogy a Ferrum Phosporicum D12 , a Natrium Chloratum D6 mindenképp legyen nálunk, ha nátha, fájdalom van, de ezek csak a kezdeti szakasz segítői elsősorban. Bár valakinek, az alap ásványi anyaga, segítője is ezen sók valamelyike.Ha a láz nagyon magas, akkor már a Ferrum Phosporicum ritkán segít, helyette a Kalium Phosporicum D6.

Ha hirtelen rád tör fájdalom, vagy láz, rosszullét, akkor még 2023 dec.18-ig ingyenes villámgyors segttséget kaphatsz.

Olvasd el a részleteket itt.

 

 

Téli nyavaják megelőzésére vitaminok, ásványi anyagok, melyek erősítenek

A C- vitamin nélkülözhetetlen az immunrendszer erősítésére, én váltakozva használom Dr Chen, Naturtanya, Zeomineral termékeit.

A szervezet maga is képes előállítani és tárolni a D-vitamint , csakhogy korántsem elegendő, ráadásul a boldogság hormont növeli, így különösen javaslom. A fáradtság D-vitamin-hiányra utalhat. De a szervezet számos más funkciójához is fontos.

A K-vitamin hiánya fáradtságként vagy fejfájásként is megnyilvánulhat. A K-vitamin különösen hiányos a bélrendszeri betegségekben szenvedőknél.

Az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott étrendet.és ami nem hiányozhat egyetlen egy háztartásból se, az a magyar, helyi gazdaságos multi ásványi anyagpor. Egyes termékek hosszútávú alkalmazása káros is lehet. Minden esetben azt javaslom, hogy Schüsshler terapeutával, természetes gyógymódokkal foglalkozó szakértővel egyeztessünk, hogy milyen étrend-kiegészítőkre van szükségünk.

Schüssler sókból mindig személyre szabottan válasszunk, azonban általánosságban el lehet mondani, hogy a Ferrum Phosporicum immunerősítésre alkalmas, támogatja a C-vitamin felszívódását, a vérkeringés egyik alap szere.Sokszor mondja az orvos is, amikor a beteg meghüléses, hogy olyan fakó, sápadt.

Megfelelő mennyiségű és minőségű folyadék

Végül, de nem utolsósorban a megfelelő hidratálás. A sok víz és cukrozatlan teák fogyasztása fontos a fejfájás és a fáradtság elűzéséhez.

Ha a kiegyensúlyozott táplálkozás ellenére szeretnéd alaposabban szemügyre venni az egészséged, és szeretnéd száműzni a fáradtságot, akkor célzott táplálkozással, lelki fröccsel szeretettel várlak állapotfelmérésre az integrál konzultációra.

Szerezd meg 2023.dec.18-ig engedményes áron a vitaminokat, mert jövőre 2024-ben a beszerezői árat nem tudom minden esetben biztosítani.

További szép napot kívánok Neked,
Titanilla

További cikkek ebben a témában

Tavaszi megújulás holisztikusan, integráltan II. rész

A csodálatos máj..   Az előző cikkben már írtam a tavaszi méregtelenítésről, amely pl. egy vírus, bakteriális fertőzés esetén gyakran több, mint 9 hónapot is kitesz.A mai  modern életvitelünk gyakori velejárói az állandó negatív stressz, a gyenge táplálkozás, a...

Tavaszi megújulás holisztikusan, integráltan 1.rész

Mit mond az irodalom a tavaszi méregtelenítésről? Itt a tavasz, itt van újra... Tavaszi születésú vagyok, így különösen ebben az időszakban érzem magam a legenergikusabban, hiszen genetikailag is ebben van a legtöbb élet-és munkatapasztalatom. De számos író, költő is...

Hogyan maradj éber, és csillapítsd gyorsan a fájdalmat?

Hogyan ellensúlyozható a mentális terhelés? Ahogy egyre többet tanul az oktatási rendszerben a diák, többször szorul rá a digitális eszközökre a tanulás és munka miatt, ami hátrányos az egészségre, ezért a tudatosan élő próbál talpon maradni természetes...

Hogyan ismered fel a bántalmazót, és a nárcisztikust?

Hogyan tesztelheted, hogy nem vagy a csapdájában egy mérgező embernek? Ha a társad, környezeted támogató, tisztel, elismerő szavakkal illet, akkor csak menj tovább az élet áramlásán.Ellenben mindent neked kell csinálni, küzdeni, és a fent említett tisztelet, szeretet...

Gyors közérzet javítás orvosság helyett?

Mit tesz a lakosság, ha egészségügyi panasza van? A lakosság nagy része ha valamije fáj, vagy éppen energiája lankad, akkor legjobb esetbe elmegy a patikába, a gyógyszerésztől kér javaslatot, vagy megy a közértbe és vesz egy hell energiaitalt, aztán közelít is a hell...

Hogyan állíthatod meg a hajhullást, és lehet szép hajkoronád?

Korábbi cikkemben már írtam az integrál szemléletű gyógyulásról, most ezen szemlélet szerint feltárjuk a hajhullás tudományos okait, kietekintünk a klinikai és természetes gyógyulás lehetőségeire.  Célom a gazdaságos, és minőségi egészségfejlesztés, éppen ezért osztok...

Hogyan integrálható a Keleti a Nyugati orvoslással?

A kémia, szorosan kapcsolódik a többi természettudományhoz: a fizikához, biológiához, matematikához, földrajzhoz; eredményei nélkül elképzelhetetlen a modern orvostudomány. A kémia alaptudomány, ugynakkor kísérleti tudomány is, vagyis tapasztalati kísérletek útján...

Hogyan kapcsolódik a Business az Egészséghez?

Sokan úgy vélik, hogy karriert váltottam és teljesen mással foglalkozom, mint évekkel ezelőtt. Ez korántsem így van, mindössze a látókörömet tágítottam. A HR - üzletfejlesztést és a karrier/business coachingot(karrieredző) remekül kiegészíti az egészségfejlesztés. A...

Hogyan javult meg a látásom, és hagytam el a szemüveget?

Korábban az elhízás okairól, a túlsúlyról, és tippekről írtam most a látásról. A misszióm a gazdaságos, és minőségi egészségfejlesztés, éppen ezért osztom meg a személyes tapasztalataimat. Amikor a rossz látás oka az életmódban rejlik...   Nézzük meg a...

Jelentkezz te is a kedvezményekre

A konzultációk és tanfolyamok árából 3.000 Ft engedmény

Sikeresen feliratkoztál!