Munkaerő toborzás E.T. módszerrel 6 lépésben

Felmérés, Tervezés E.T.

30 perc ingyenes felméréssel indul a munkaerő toborzás az E-T. módszerrel.
Ugye a boltba is amikor kenyeret veszünk megnézzük, hogy ne egy piszkos helyről vegyük, örülünk, ha kellemes társaságot is kapunk mellé, aki szól egy jó szót hozzánk.
Ha házat építünk, akkor is a tervezővel egyeztetünk, a munkája egy részét előlegként megkapja, hogy motivált legyen minőségi tervet készíteni, hogy nehogy 1,2 év múlva a fejünkre dőljön a ház.

A felmérés után következik a a szerződéskötés, hogy mindkét fél elkötelezett legyen. Ezért aláírják a szerződést, ami közös érdek.

A döntéshozóval egyeztetünk, megtaláljuk a vezető belső értékeit, motivációját, misszióját. Feltérképezzük az erősségeit, kevésbé erős kompetenciáit.
Vezető személyiségjegyeit tesztrendszerrel alátámasztjuk, ezáltal saját magát is egyensúlyba hozzuk, harmonikus, elégedettebb, nyitott vezetővé válik.

Csak az, aki tisztában van önmagával, tudja tisztán látni, hogy neki mire lenne szüksége.

Az is előfordulhat, hogy nincs is szükség új munkatárs bevonására, csak átszervezésre a munkatársak között.

Szervezeti diagnosztika E.T.

Új munkaerő meghatározás, feladatok, munkaköri leírás és hirdetés meghatározása, ami transzparens az álláskeresők számára is.
Tudatos munkatársat keresünk, nem csupán egy alvajárót. Ezzel a módszerrel sokkal több releváns jelölthöz jutunk, könnyebb és biztosabb lesz a kiválasztás folyamata. Nincs ráfizetés, mert tudáshoz jutunk, tréningen vesznek részt a vezetők.

Ha meghatároztuk a hirdetést, akkor a cég költségén, a karrieredző neve alatt fut a hirdetés, mivel eleve álláskeresőkkel foglalkozik a program, így célzottan hirdetünk. Másrészt E.T-ben az álláskereső a bizalmat érzi, mivel Ő eleve egy segítő szakmabeli. Így olyan infóhoz is hozzá juthat E.T. ami egy fejvadásznál esélytelen, mert nincs jó megítélése a szakmának, így a jelölt hozzáállása tartózkodó, kimért, titkos is lehet. A karrieredző közismerten mindenkinek a szemetesládája.

Mióta világ a világ a legdrágább kincs az információ, elég ha arra gondolunk, hogy mennyit fizetünk egy-egy adatbázis hozzáféréshez, hogy megtudjuk a partnereink, versenytársainkról egyes adatokat.

Minőségi jelöltek bemutatása E.T.

Azonnal, de max. 2 héten belül a megbízó megkapj az új jelöltet/jelölteket max.3. Komplex riportot kap hozzá, hogy melyek az előnyei és a hátrányai a jelöltnek.
Viszonylag releváns jelölt E.T. módszerrel a vezető folyamatosan fordulhat E.T-hez munkaerő, vagy saját problémával, a coaching eszköz mindig ott van.

A vezető nyugodt, biztonságba érzi magát, hiszen van egy ember, aki őt is edzi, megérti, elfogadja, egyengeti a szakmai útját. Mivel business coach, és networker is E.T. így nyugodtan kérhet segítséget más témában is, pl. értékes, jövedelmező kapcsolatban.

Motivált jelölt keresés E.T.

E.T. motivált, hiszen minden egyes lépésben azt a munkát végzi, amit szeret, nincs kényszer, a munkadíjába belefér. A jelöltet egy karrieredző fogadja, terelegeti az útját, kap visszajelzést, szeretni fogja a céget, akkor is, ha visszautasítást kap, mert a karrieredző márkát, céget is épít. Egy békéltető, diplomatikus ember.

Építő visszajelzést kapnak a pályázók E.T.

A folyamatos munka mellett E.T. még jobban ráhangolódik az ügyfélre, s már szinte érzi, hogy ki a legmegfelelőbb munkatárs, és mint a céllövöldénél, telibe talál.
A telitalálatnál nem szükséges garanciavállalás, hiszen minden több oldalról meg lett vizsgálva, és a tesztcsomaggal véglegesen el is lehet dönteni, hogy egy független „szakértőt is bevonjunk a kiválasztásba, sőt azt is megtudjuk, hogy az adott embert, miben kell fejlesztenünk, és mire kell odafigyelnünk. Kapunk tervet is hozzá.

Elégedett résztvevők minden fronton E.T.

Eleve mindenki elégedett, mert 3-6 havi munkaerő kiesés egy min. keresletnél is 600-800 ezer forint veszteséget jelent. De itt nem veszítettünk, hiszen időközben fejlődtünk, a tudást gyarapítottuk, és kaptunk egy 6:1-ben embert, aki nem csupán a vezetőt, munkatársakat fejlesztett, hanem hozott egy új erőt, új szemléletet, akár új üzleti partnert, brandet épít kéz-a kézben, tehát az értékesítési folyamatunkhoz is hozzájárult.

Jelentkezz te is a kedvezményekre

A konzultációk és tanfolyamok árából 3.000 Ft engedmény

Sikeresen feliratkoztál!