Kedves nyugalomra vágyó szülők!

Az egészséges családok az egyéniségre, a személyes felelősségvállalásra és az önállóságra bátorítanak.
Ösztönzik gyerekeikben a kompetencia és az önbecsülés érzésének kifejlődését.
-Susan Forward-

Ha bizonytalan vagy gyermeki, vagy kamaszkori problémákkal kapcsolatban, kérj segítséget, és útmutatást kapsz.

 

Amikor hazaérsz a munkából, reménykedsz, hogy szertetteli hangulatba érkezel.A konzultációk,  reményteli szülői beszélgetések valódi segítséget és megoldást nyújtanak a mai felgyorsult, feszültséggel teli világunkban olyan szülőknek, akik szeretnének értékes időt tölteni a gyerekeikkel.

Kétgyermekes anyaként, pedagógusként, amit tanultam, és ahogy korosztályomat nevelték, ma már nem helytálló. El kell fogadni, hogy egy új generció növekszik fel, akiknek több információval, nehézséggel kell megküzdeni, mint nekünk.A gyorsabb tempót diktáló környezettel szükségtelen beleállni, inkább a lényegi értékekre szükséges fókuszállni: a mentális egészség, a fizikai jóllét, és a kiegyensúlyozott családi kör.

30+ HR és üzleti tapasztalatom arra tanított meg, hogy minden egyén más, kortól függetlenül. Minden gyermeknek meg van a maga mozgatórugója, és ahogy igazgató nagypapám mondta, szeretettel minden gyermek kezelhető.

A gyermekek,kamaszok szeretet nyelvét nem könnyű feladat megérezni a mai rohanó világban. Miközben sokféle szerepben – anya, munkavállaló, feleség – kell megfeleni. És minden szerepben a tökéleteset szeretnénk nyújtani.

Abban segítek, hogy a mindennapi kihívásokban következetesen megtaláld szülőként az utat a gyermeknevelésben, a kamasz terlgetésben, hiszen tudom, hogy milyen nagy energiát megkíván a családi harmónia megteremtése, és megtartása egyaránt.

A családi universal wellness olyan, mint amikor a szaunába leizzadsz, aztán veszel egy frissítő fürdőt, kicsit megpihensz, és megújult erővel már könnyebb megoldásokra találni.

Az alábbi eszközökkel tudok megoldást adni a problémádra

Csillagörzők tréning

Villám konzultáció-gyors segítség

Így kapcsolódhatsz Velem