Felnőttképzési rendszerben akkreditált tananyag
Természetgyógyászoknak, gyógyítóknak kreditpontot ér.

Nyilvántartási száma: B/2021/002234

Schüssler só alapozó tanfolyam gyógyászoknak I.

Digitális tananyag + záró kvíz

 

Dr. W. Schüssler biokémiája

 Dr. Robin Murphy kutatásai alapján bővített tananyag

 5 egymásra épülő modul, képekkel illusztrálva

A Német Biokémiai Szövetség magyarországi trénereként a legfrissebb

A legújabb kutatásokkal ékesített sejt só tanfolyam

Dr. Schüssler ásványi sók a test, lélek, (psziché) gyógyulásáért
öngyógyítás, ingerterápia gyengéden és természetesen

5 modul

Online Akkreditált képzés

Eideh Titanilla | Universal Wellness Tréner

Dr. Schüssler só tréner, Integrál coaching, és holisztikus szemlélettel –  jó közérzet, gyengéd transzformációval.

„A tanfolyami anyag rendkívül alapos, minden részletre kiterjedő, professzionálisan összeállított tudásbázis. A ReBirth Mentoring, az építő jellegű személyes visszajelzésekkel, és előre vivő javaslatokkal hozzájárul az ismeretanyag elsajátításához. Együtt kerek egész.”
D. Annamária

„A tanítói módszerei nélkülözhetetlenek…”
Sz. Gábor

„A tanfolyam anyaga részletes, Titanilla pedig minden felmerülő kérdésemre választ adott. Nagyon hasznosak a konzultációk, ahol tényleg mindent részletesen átbeszélünk. A leadott feladokat Titanilla mindig alaposan átnézte és javította, ami szintén nagy segítséget jelent az elinduláshoz. „

Kovács Nikoletta

Kinek szól ez a Dr. Schüssler ásványi só tanfolyam?

Természetgyógyász

Holisztikus Orvos

Gyógyító

Terapeuta

Masszőr

Egészségügyi dolgozók

A Schüssler sók gyógyítóknak tanfolyam a Felnőttképzési Rendszerben akkreditált képzés.
A természetgyógyászok a tanfolyam elvégzése után kreditpontot kaphatnak.
Nyilvántartási száma: B/2021/002234

Interaktív tanfolyam extrákkal

 5 Érv miért tanulj Velem?

Akkreditált a Német Biokémiai Szövetség –  nemzetközileg (GBA) elismert tanfolyamán vehetsz részt

Egyénre szabott – nem tömeg kurzus – a ReBirth Mentoringgal a modulok után bónusz konzultáción nemcsak a tanfolyami anyagot a témához kapcsolódó személyes kérdésekre is választ kaphatsz

Ha mind a 3 modult megvásárolod egyéni elemzést kapsz 3 területen (arcanalízis, fizikai test és psziché)

ReBirth Mentoring: integrál / kognitív coaching szemlélettel a tanfolyamot képzett oktatóval végzed

A tanfolyam teljes elvégzése által magasabb szintű szakmai elismertségre tehetsz szert, mert Titanilla Karrieredző is.

Dr. W. Schüssler 200+ éve érvényes biokémiai tudásával

A tanfolyam elvégzésével több elégedett, és fizetőképes ügyfeled lesz!

felsorolás

Eredeti forrás - GBA - alapján összeállított tanfolyami anyag

A Biokémiai Társaság (GBA) Dr. W. Schüssler –  (Schüssler Sók és arcelemzés) munkásságának a folytatását és széles körben történő megismertetését tűzte ki célul.

felsorolás

Holisztikus szemlélet

A testi, mentális, érzelmi jeleket egyaránt figyelembe vesszük a Dr. Schüssler ásványi sók ajánlásakor, így mély és valós analízist végzünk. Mindig a kiváltó okokat keressük és nem csak a tüneteket tüntetjük el..

felsorolás

A tanfolyam online végezhető

Kényelmesen, az otthonodból tanulhatod meg a Dr. Schüssler ásványi sók csodás alkalmazását.

felsorolás

Felnőttképzésben akkreditált tanfolyam

Ha számodra, vagy a munkádhoz fontos, erről a tanfolyamról tanúsítványt is kapsz. Nyilvántartási szám: B/2021/002234

felsorolás

Kreditpontot adó tanfolyam

Természetgyógyászok számára kreditpontot érő tanfolyam.

felsorolás

Egyéni bánásmód a tanfolyam elvégzéséhez

Nem a megszokott tömegkurzus, fókuszban a tanfolyamot végzők és az ő kérdései állnak.

Akik már ismerik a – Dr. Schüssler ásványi só gyógyítók tanfolyamot

A Dr. Schüssler ásványi sók kb. 2 éve kerültek a látókörömbe. A felhasználásukat illetően jórészt könyvből tájékozódtam. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a képzésre. A tananyag alapos, részletes, áttekinthető. Számomra extra értéket képvisel a holisztikus szemlélete. Maga az arcelemzés. Az adagolások, felhasználási területek, illetve rávilágítás a tévhiteke.
Titanilla biztonságos keretet ad a tanuláshoz. Jó szívvel ajánlom, hiszen olyan tudás birtokába jutunk, ami jobbá/szebbé teszi a mindennapjainkat. Nagyon hálás vagyok Neked. Köszönöm.

Domokos Annamária

Mentálhigénés szakember

Domokos Annamária - schüssler só tanfolyam vélemény

Ha bárki tanulni szeretne a Dr. Schüssler ásványi sókról, én csak Titanillát javallanám. Vannak mellékhatásai is, például kőkeményen korrekt, nagyon jó anyagot rakott össze. Az a segítőkészség kevés oktatónál érhető tetten, amit folyamatosan kapok. Több helyen próbálkoztam, kinél lehetne erről tanulni. Senkit sem szeretnék bántani, csak jelzem, 8 hónapon keresztül „teszteltem” a lehetséges oktatókat. Úgy gondolom, itt valódi, használható tudást kapok. Ami még tetszik, az a kommunikációs felület, ahol választ kapok adott kérdéseimre.

Sztojalovszky Gábor

30+ év Természetgyógyász

Sztojalovszky Gábor - schüssler só tanfolyam vélemény

A Schüssler gyógyászoknak I. tanfolyam anyaga részletes, Titanilla pedig minden felmerülő kérdésemre választ adott. Nagyon hasznosak a konzultációk, ahol tényleg mindent részletesen átbeszélünk. A leadott feladokat Titanilla mindig alaposan átnézte és javította, ami szintén nagy segítséget jelent az elinduláshoz. Köszönöm szépen:)

Kovács Nikoletta

Sztojalovszky Gábor - schüssler só tanfolyam vélemény

Mit kapsz a „Dr. Schüssler ásványi só gyógyítóknak” tanfolyamtól?

Egy részleteibe menő, jól felépített anyagot 5 modulra tagolva. Lentebb minden modulnak láthatod a felépítését, így könnyebben tudsz dönteni, hogy számodra ez a megfelelő tanfolyam vagy sem.

Módszer

Digitális tananyag , ellenőrző kérdésekkel zárásként

Felépítés

5 modulból álló, egymásra épülő tanfolyam

i

Téma

Dr. W. Schüssler: 1-12 sók elmélete és arc analízis alapozó

1. modul – Út a sejt vagy szöveti ásványi sók megértéséhez

Ebben a tanegységben a legfontosabb, hogy a tanuló megértse, a sejt vagy szöveti sók biológiai és kémiai hátterét, vagyis a biokémia alapját. Áttekintjük a periódusos rendszer elemeitől, az atomok, molekulák, vegyületeken át a sejtek alkotórészeit, és a sejtek-szövetek funkcióját a Schüssler sók vetületében. Megtanulhatja az esszenciális elemeket, a biogén elemeket, és tájékozódhat a jellemzőjükről, funkciójukról. Itt kap választ a tanuló a MIÉRT–re: miért nélkülözhetetlen az ÉLET-hez, az EGÉSZ-séghez Dr. W. Schüssler féle újrafelfedezés napjainkban.Végezetül megismerkedik a tanuló a Schüssler sók előnyeivel, és életmódi javaslatokat kap.

2. modul – Dr. W. Schüssler munkássága, inspirálói és követői

Ebben a részben Dr.W. Schüssler munkásságáról, életéről, tudományos újra felfedezéséről kap részletes információt. Ebben a részben tárgyaljuk az orvost, patológust inspiráló tudósokat, akik segítették őt. Itt lesz szó olyan kutatók munkásságáról, akik Dr. W. Schüssler biokémiáját felhasználva további tapasztalatokat, felismeréseket nyújtanak az emberiség számára. A tanegységben ismereteket kap a tanuló orvosok, tudósok Schüssler követőinek további következtetésre, tudományos és holisztikus felfedezéseikre. Részletezzük, a szedési javaslatokat, és az okos szerkezetünk a szervrendszerünk jeleiről is kap információt a tanuló.

3. modul – Schüssler sók részletesebb bemutatása (1,2,3,12)

Az élővilág felépítésében kulcsfontosságú szerepet betöltő sejtek rendkívül változatos felépítésű és morfológiájú struktúrákat hoznak létre. A tanulók ebben a tanegységben megismerkednek a struktúra építő 4 db szöveti Schüssler sóval: Calcium Fluoratum, a Calcium Phosporicum, Calcium Sulfuricum és a Ferrum Phosporicum. Megtanulhatják az ezekhez tartozó arc, test jeleket, bevezetjük az arcnalízist, valamint betekintést kapnak leggyakoribb fizikális tünetek és pszichoszómatikus jellegzetességekről is. Összeségében holisztikusan tanítom meg elemezni az egyént.

4. modul – Schüssler sók részletesebb bemutatása (4,5,6,7)

A tanulók ebben a tanegységben megismerkednek 4 db szöveti Schüssler sóval: Kalium Chloratum, Kalium Phosporicum, Magnesium Phosporicum, Kalium Sulfurcium. Kitekintünk a sók tárgyalása előtt az elektromágneses és geopatikus stressz okozta károkra, veszélyforrásokra, kötődésekre, függőségekre. Megtanulhatják, hogy ezen ásványi sók hol fordulnak elő a szervezetben, milyen arc és testi jeleket szükséges megfigyelni, a diszharmónia, diszfunkció szempontjából. Lelőhelye a testben, hatása, szerepe, reakció, súlyosbodás, pszichoszomatikus kapcsolat, fizikai jelek, tünetek.

5. modul – Schüssler sók részletesebb bemutatása (8,9,10,11)

A tanulók ebben a tanegységben megismerkednek a legutolsó 4 db szöveti Schüssler sóval: Natrium Phosporicum, Narium Chloratum, Natrium Sulfuricum, Silicea. Megtanulhatják, hogy ezen ásványi sók hol fordulnak elő a szervezetben, milyen arc és testi jeleket szükséges megfigyelni, a diszharmónia, diszfunkció szempontjából. Összefoglalásként kapnak egy példa analízist, felmérő lapot, hogy a tanulók elkezdjenek ráhangolódni és szakértővé válni a Schüssler só analízisben. Lelőhelye a testben, hatása, szerepe, reakció, súlyosbodás, pszichoszomatikus kapcsolat, fizikai jelek, tünetek.

Kvíz – Schüssler só gyógyáaszoknak I.

A számonkérés írásbeli esszé kérdésekből áll, ahol elsősorban az analízis van a fókuszban, mivel ennek a tanfolyamnak a célja eljutni, elsajátítani az arcanalízist. Ezen a tanfolyamon a tanuló feladata elsősorban, hogy felismerje és el is sajátítsa a testen lévő jeleket, vagyis az analízisből szakértővé váljon. Célom, hogy az elmélet mellett képes legyen gyakorlatban is szakértővé válni.

Mennyibe kerül a  „Dr. Schüssler ásványi só gyógyítóknak” tanfolyam?

Dr. Schüssler ásványi só tanfolyam gyógyítóknak I.

5 modul
záró tudáspróba
Az eredeti, GBA forrás alapján összeállított tananyag
Felnőttképzési Rendszerben akkreditált tananyag
Elmélet + gyakorlati feladatok
A modulok illusztrációban gazdagok, sok gyakorlati alkalmazással kiegészítve
Bárhonnan elvégezhető, nem igényel személyes jelenlétet

Kedvezményes Díja: 74.000 Ft

Olvass rólam még...

Titanilla sokat segített számunkra a Schüssler sókkal, hogy helyrebillenjen az egyéni és családi egyensúly. Ha Schüssler sók, akkor csakis Titanilla! Ajánlom mindenkinek.

Dr. Jung Andrea

Tulajdonos főszerkesztő, www.naturportal.hu

For the last four months I have been doing the program that Titanilla has built especially for me. I was sceptic in the beginning but the changes that it made in my life leaves no place for doubt. It improved my health physically and mentally. My skin is much smoother and younger, my hair is fuller and it helped my confidence and eliminated mood swings, I’m happier. I definitely recommend Titanilla.

Latifa Maroun

63 years from Luxemburg

Since I met Titanilla my life has changed for the better. My hair is lush, my nails grow longer and healthier and most importantly my skin is radiant. I feel difference not only from the outside but also from the inside. I have much more energy and feel motivated. I recommend Titanilla’s program for anyone who wants to make a real change in his life.

Maria Vitali

"Köszönöm támogató szavaidat. Tegnap, mikor hazaértem, az első gondolatom az volt, hogy ez egy érdekes helyzet, most én vagyok a figyelem középpontjában.Fókuszba kerültem, mert figyeltél rám és láttál engem.
Valóban ott vannak a feldolgozatlan érzelmek.A nálad történt meditációban már majdnem elsírtam magam, ez évek óta nem sikerül.
Úgy érzem több van a tarsolyodban, mint amit eddig elmondtál, gondolom az idő rövidsége miatt."

M.Gy.69 éves

schüssler só használata

Ki az akitől tanulsz?

ReBirth Mentor, megújulás specialista vagyok. Az egyetemes jólét, béke, harmónia elvét tartom szem előtt, szeretettel ölelve:

Német Biokémiai Szövetség GBA -Dr. Schüssler ásványi só konzulens, tréner

ReBirt Mentor, integral coach kicsiknek-nagyoknak

Pedagógus, tréner

Holisztikus HR szakértő

Család oltalmazója-családi konzulens, coach

mindez spiritualitással átitatva.