Universal wellness – Integrál Konzultáció Titanillával

Integrál Konzultáció 3:1-ben

Egészség a testnek, a szellemnek és a léleknek.

Integrál konzultáció: Különböző módszereket egy rendszerbe beépít.

Érzések, érzelmek, lelki gondokből indulunk ki, mivel a testi, gondolati mintákat akkor értjük meg igazán.

 

Eideh Titanill kompetencia mérés

Mentál kozmetika integrál szemlélettel

A biomező, az arc és a test analízis arra szolgál, hogy az állapotot felmérjük minden szinten. Érzelmi blokk oldást csak és kizárólag akkor végzünk, ha a lélek készen van rá és nem áll ellen. Minden szó, hang, illat, mozgás elősegítheti a fejlődést, egyéni boldogságot, erőnlétet, ha az ügyfél megfelelő szakértőt, „csatorná” -t talál. A tiszta szívű segítő, utat mutat, nem gyógyít, hiszen az ember önmagában egészséges.
A gyógyulási folyamat: lelki vagy testi – mindig egy közös munka, hierarchia nélküli beszélgetés, energiacsere.

Az önreflexió, öngyógyítás által visszanyert egyensúly minden fejlődést, terápiát elősegít. Nem helyettesíti a „kezelést”, de alapvető és hatékony segítség . Ha felelősségteljes gondolkodású egyének vagyunk, akkor annak megfelelően bánunk az érzéseinkkel, gondolatainkkal és betegségtüneteinkkel is.

Milyen az integrál konzultáció Titanillával?

Mire számíthatsz a konzultáción, Egészségfejlesztő mentoring során?

Találtál magadnak akár egy szót, ami megszólít, ami lehet egy cél, ha beszélgetünk?

A konzultáció alkalmával az alábbi témák a leggyakoribbak:

átalakulás, átváltozás, ésszerűsítés, innováció, újítás, fordulópont, fordulat, változás, átalakulás, felfrissülés, megfiatalodás, regenerálódás, feléledés, erőnlétre kap, transzformáció, transzformálódás, stabilitás, ébredezés, magához tér, újraéledés, újjáéled, életre kel, megerősödik, erőre kapás, újjászületik, stimulál, reaktivál, felüdít, rendbe hoz, felújít, kitataroz, kipofoz, prosperál, föllendül, virágzik, javul, kiterjed, virágzásnak indul, fokozódik, felerősödik, szétoszlik, felelevenedik, feltámad, újjászületés, feltámadás, fiatalodik, szüntelen változásban meg-megújuló, reinkarnálódik, megváltozik

Az integrál szemléletű konzultáció magába foglalja a test-lélek-szellem egyensúlyra törekvését, a nyugati és a keleti filozófiát és gyógyítást.

Továbbá azért is integrál, mert a coaching, az EMK, a kineziológia, a meditáció, a családállítás, a pszichoanalízis, a transzperszonális pszchihológia, a természetgyógyászat, a biokémia, a biomező, és  Dr. Schüssler arcdiagnosztika tapasztalatait integráljuk egy-egy találkozó alkalmával.

Megbízási szerződés és Konzultáció Ismertető

 

MEGBÍZÓ, jelen szerződéssel megbízza Megbízottat, továbbiakban Eideh Titanillát meghatározott szempontrendszeri konzultációval, és/vagy feladattal.

A folyamat inspiráló beszélgetésekből, online feladatokból áll, mely módszerek nem minősülnek terápiának, sem pszichiátria kezelésnek, és ezt a Megbízó elfogadja, tudomásul veszi.

A folyamatban Eideh Titanilla támogatást nyújt a Megbízó céljai elérésében, a tanácsadástól tartózkodik. Eideh Titanilla a Megbízó kihasználatlan erőforrásainak feltárásával, gyakorlatba ültetett megerősítésével segíti a Megbízót.

A folyamatban garantált fejlődés van, ha nyílt és őszinte kapcsolat van megbízó és megbízott között és a feladatok elvégzése, gondosan átgondoltak.

A pontos tematika az Ügyfél jelenlegi helyzetétől függ, ezt az első konzultáción összegezzük, felvázoljuk.

A konzultációra összeszedett kérdéssel, problémával javasolt „érkezni” a hatékonyság végett.

Mit tartalmaz a Konzultációs díj?

 

Online konzultációs óradíj, melyet előreutalással legkésőbb a konzultációs napon szükséges megtenni.

R

Utókövetés: kedvezményes kontroll-díj

R

1 órás felkészülést részemről.

R

15-60 perc részemről az elküldött információ áttekintése, értelmezése.

Lemondási díjat, amennyiben a megbeszélt időpontot lemondja, és azt 3 munkanapon belül nem jelzi.

Etikai alapelvek

melyek mind  Eideh Titanillát, mind a MEGBÍZÓt  kötelezik.

Hit

Hinni kell benne, hogy megfelelő tudatossággal képes vagy az életed teljessé és egésszé tenni, és ehhez mind a megfelelő adottságokkal, mind a szükséges elszántsággal rendelkezel.

Bizalom

Közösen bízni kell abban, hogy számos választási lehetőség van, és hogy sokkal jobb eredményekre is képes vagy, mint amit gyakran tapasztalsz önmagaddal kapcsolatban.

Tisztelet

Elfogadom az értékrendedet és egyéniségedet. Az visszajelzéseim minden esetben személyre szabottak, a legjobb szándékaim szerint konstruktívak, és kizárólag az Te érdekeidet szolgálják.

Információ

Meg kell bizonyosodni róla a folyamat kezdetén, de legkésőbb az első ülésen, hogy az ügyfél tisztában van a munkafolyamat lényegével, az információk bizalmas kezelésével, pénzügyi és egyéb megállapodásokkal.

Prioritás

A közös munka során az első és egyetlen szempont kell, hogy legyen, hogy mire van az Ügyfélnek szüksége ahhoz, hogy teljes életet élhessen.

Titoktartás

A közös munka során és azt követően teljes titoktartást kell vállalni mindarról, amit az Ügyfél a karrieredző folyamat során elmond és megtesz.

Pontosság

Elkötelezettnek kell lenni amellett, hogy a találkozókat pontosan, összeszedetten és felkészülten kezdjük, illetve fejezzük be.

Így kapcsolódhatsz Velem