1 ősi illóolaj, ami 10+ problémára gyors, és hatékony!

Szerző: | Család, Egészségfejlesztés

Korábban írtam már az influenza megelőzéséről, most mesélek arról, amit számos esetben használunk mi is gyors segítségre.

A misszióm a gazdaságos, és minőségi egészségfejlesztés, éppen ezért osztom meg a személyes tapasztalataimat is olykor.A modern orvostudománynak nincs mindenre, 100%-ilag biztos gyógymódja, nem csoda, mert csupán pár száz éves tudomány.Akkor miért ne próbálnánk ki az ősi módszereket, amelyek több 1000 évre nyúlnak vissza?

Amikor a megérzés, és a józan ész találkozik.

 

Nézzük meg a következőkben a leggyakoribb eseteket, amikor egy pár csepp növényi olaj is segít.

Tavaly egy Expo-n történt, amikor rátaláltam  az ősi japán mentára. Először a férjem kikerekedett szemmel azt mondta, hogy ez elég költséges. Azonban, mint mindig az intuícióm győzött, megvettem, amit most már a józan ész is kedvel, és használ.

Ma már mindenki örül a családban ennek a befektetésnek, mivel számos dologra használjuk, és jó szívvel is ajánlom; így került a termékcsalád a Titanilla Nature webshop-ba is.

Ezzel pontosan úgy vagyok, mint a Zeomineral termékekkel.Kipróbáltuk, majd láttuk, hogy mennyire gazdaságos, és milyen hatékony, különösen az Entero por-t mindenkinek javaslom a Dr.Schüssler sejtterápiára érkezőknek. Míg egy antibiotikum, vagy fájdalomcsillapító 10 napra kb.5-10.000Ft, és nem azonnal hat, addig ezen természetes készítmények egy 10 napra kb.2000Ft-ra jönnek ki, és nincs mellékhatásuk.

Na, de hagyj meséljek tovább az ősi japán mentáról.

1 megoldás, 10+ problémára.

Diákoknak,szellemi terhelésre tanulás, koncentrálás, memória elősegítésére

A mai sok teendők miatt feszültebbek az emberek, és eljött a vizsgaidőszaka az egyik lányomnak.Arra panaszkodott,hogy fáradt, mert annyi időt tölt a számítógép előtt, és sokat kell tanulnia.Azt mondta, hogy elkalandoznak a gondolatai. A golyóssal elkezdtem masszírozni a halántékát, kezére 2-3 cseppet raktam, amit beszippantott, belélegzett, és pillanatok alatt újra éber lett, és felgyorsult.

Emésztés felgyorsítására, epe-máj problémákra

Vendégségben, vagy pl.nagy ünnepi összejövetelekkor nem figyeltem annyira oda a táplálkozásra, annyit ettem, hogy már feszültséget éreztem a köldököm környékén.

Nem volt nálam más, csak a golyós japán menta, amit feltöltöttem a nagy üvegből előtte.

Leszedtem a golyós részt, találtam egy kis barnacukrot, beleraktam egy kiskanálba , cseppentettem a cukorra 2-3 cseppet, és percek alatt könnyebbséget éreztem, az össze-vissza evés emésztése is elindult, éreztem a beleimben.

Feszültség, idegesség,vizsgadrukk esetére…

Előfordult, hogy előadásra, tárgyalásra mentem, és az anyai teendők mellett, még a saját célomra is figyelni kellett. Már éreztem a fejemben a feszültséget, hogy annyi gondolat forog, hogy mindjárt robbanok. Gyorsan csináltam egy Schüssler sós lazító italkeveréket, enyhülni kezdett a negatív stressz, de már nem volt időm arra, hogy tovább folytassam a Schüssler kúrát, vagy más gyógyterápiát, mert indulnom kellett.Útközben elővettem a csoda mentát, kezemre cseppentettem, majd a fejen található fontos meridián pontokat masszíroztam 2-3 percig. A gondolataim rendeződtek, lenyugodtam, és még frissebnek, könnyebbnek éreztem magamat.

Meghűlés, bedugult orr, köhögés csillapítására

Kit ne érhetne egy nátha, köhögés, még akkor is , ha az életmódjára odafigyel, természetes gyógymódokat is alkalmaz.Így történt ez másik családtagommal is.A nagy rohanás, a sok beteg akivel találkozott, a zsúfolt város stb….egyik nap azt mondja, kapar a torka, és mintha bedugult volna az orra, még nem is érzi úgy a szagokat.Természetesen sok C+D vitamint, Immunerősítő Schüssler sókat, könnyű húsos csont alapú zöldségekkel teli levest, tüdő meridiánra ható fűszert, és gyógynövényeket mind megkapta, és ráadásként, hogy a kellemetlen érzést is csökkentsük, gargalizálós japán mentás vizet csináltam.

A fájdalom pillanatok alatt enyhült, hiszen fertőtlenítő hatása már működött is, nem beszélve a gyulladás csökkentéséről.

A kis gyógyító, elkezdett pár cseppet a légcsövére kenni, kívülről, amire én nem is gondoltam hirtelen.Néhány perc múlva enyhültek a tünetek.

Wellness, frissítő fürdésre, aromaterápiára

Mivel sok emberrel foglalkozom, vagy gyógyulás céljából, vagy tanítás, vagy csak éppen oktatás, előadás okán, így merülhet az aksim nekem is.

Az utóbbi hetem pontosan ilyen volt. Egy célom kezd valóra válni, egy gyógyító központban is kezdek hamarosan keddenként “rendelni”, egy gyermek fejlesztő központtal tárgyalásba kezdtünk. Itt említem meg a  a tavaszi beharangozót, ismét 

XII. Sokszínű Akupunktúra Szakmai napot, melyen tavaly is részt vettem. Az idén is készülök előadásssal, mely Dr. Schüssler – és a Hagyományos Kínai Orvoslás arcanalízis hasonlóságaira fókuszál.

és elkezdtünk a tegnapi napon egy közös oktatásba az Életévek  alapítójával Sztojalovszky Gáborral. Egy családos anyának, aki feleség, 2 gyermek anyja azért ez kihívás.

A héten úton, útfélen használtam a japán menta golyós üvegcséjét.

Frissítő fürdőt is végeztem házilag, mert úgy éreztem nehezek már a lábaim, a testemnek relax kell. Néhány csepp a fürdővizembe, néhány Schüssler só, és a Zeomineral fürdősói wellnes-t biztosítottak. Ha még egy kis gyertyát, kellemes zenét hallgatsz a wellness fürdőben, kész élmény, gazdaságos, és időmegtakarító, hiszen helyben végezhető. Ez nemcsak nekem nyújtott felfrissülést,mert az egész család élvezte a házban a kellemes illatot, a nyugodt légkört.

Megéri az árát?

Biztattam már valakit vamire, amiben én nem bízok?

4 fős a családom, a tavalyi expon vettük meg a 100ml -t, jelenleg a fél üveget használtuk el.

Szóval minden magára adó, tudatos, és elfoglalt, teendőkkel teli embernek ajánlom, hogy rendeljen most, még karácsony előtt, keresenn bizalommal ez ügyben is.

ui:Ha tudsz ilyen széles spektrumú, ellenőrizhető természetes és gazdaságos illóolajról, akkor oszd meg velem, mert én még nem találkoztam vele.Használtam már a doterra-t, a panarom illóolajokat is, így ezen tapasztalatok után merem állítani, hogy mentába ezt használom.

 

További szép napot kívánok Neked,
Titanilla

További cikkek ebben a témában

Tavaszi megújulás holisztikusan, integráltan II. rész

A csodálatos máj..   Az előző cikkben már írtam a tavaszi méregtelenítésről, amely pl. egy vírus, bakteriális fertőzés esetén gyakran több, mint 9 hónapot is kitesz.A mai  modern életvitelünk gyakori velejárói az állandó negatív stressz, a gyenge táplálkozás, a...

Tavaszi megújulás holisztikusan, integráltan 1.rész

Mit mond az irodalom a tavaszi méregtelenítésről? Itt a tavasz, itt van újra... Tavaszi születésú vagyok, így különösen ebben az időszakban érzem magam a legenergikusabban, hiszen genetikailag is ebben van a legtöbb élet-és munkatapasztalatom. De számos író, költő is...

Hogyan maradj éber, és csillapítsd gyorsan a fájdalmat?

Hogyan ellensúlyozható a mentális terhelés? Ahogy egyre többet tanul az oktatási rendszerben a diák, többször szorul rá a digitális eszközökre a tanulás és munka miatt, ami hátrányos az egészségre, ezért a tudatosan élő próbál talpon maradni természetes...

Hogyan ismered fel a bántalmazót, és a nárcisztikust?

Hogyan tesztelheted, hogy nem vagy a csapdájában egy mérgező embernek? Ha a társad, környezeted támogató, tisztel, elismerő szavakkal illet, akkor csak menj tovább az élet áramlásán.Ellenben mindent neked kell csinálni, küzdeni, és a fent említett tisztelet, szeretet...

Gyors közérzet javítás orvosság helyett?

Mit tesz a lakosság, ha egészségügyi panasza van? A lakosság nagy része ha valamije fáj, vagy éppen energiája lankad, akkor legjobb esetbe elmegy a patikába, a gyógyszerésztől kér javaslatot, vagy megy a közértbe és vesz egy hell energiaitalt, aztán közelít is a hell...

Hogyan állíthatod meg a hajhullást, és lehet szép hajkoronád?

Korábbi cikkemben már írtam az integrál szemléletű gyógyulásról, most ezen szemlélet szerint feltárjuk a hajhullás tudományos okait, kietekintünk a klinikai és természetes gyógyulás lehetőségeire.  Célom a gazdaságos, és minőségi egészségfejlesztés, éppen ezért osztok...

Hogyan integrálható a Keleti a Nyugati orvoslással?

A kémia, szorosan kapcsolódik a többi természettudományhoz: a fizikához, biológiához, matematikához, földrajzhoz; eredményei nélkül elképzelhetetlen a modern orvostudomány. A kémia alaptudomány, ugynakkor kísérleti tudomány is, vagyis tapasztalati kísérletek útján...

Hogyan kapcsolódik a Business az Egészséghez?

Sokan úgy vélik, hogy karriert váltottam és teljesen mással foglalkozom, mint évekkel ezelőtt. Ez korántsem így van, mindössze a látókörömet tágítottam. A HR - üzletfejlesztést és a karrier/business coachingot(karrieredző) remekül kiegészíti az egészségfejlesztés. A...

Hogyan javult meg a látásom, és hagytam el a szemüveget?

Korábban az elhízás okairól, a túlsúlyról, és tippekről írtam most a látásról. A misszióm a gazdaságos, és minőségi egészségfejlesztés, éppen ezért osztom meg a személyes tapasztalataimat. Amikor a rossz látás oka az életmódban rejlik...   Nézzük meg a...

Jelentkezz te is a kedvezményekre

A konzultációk és tanfolyamok árából 3.000 Ft engedmény

Sikeresen feliratkoztál!