Elismert Tanárok? Igen! De hogyan?

A Világ gazdaságának 2 fő alappillére, virágzásának alapja az oktatás és az egészségügy. Szemléletem szerint e kettő összefügg. Viszonylagosan egészséget akkor termethetünk, ha megfelelő tanításban részesülünk.

Az üzleti életben foglalkozunk a vezetőkkel, a karrierjüket építőkkel, magánszemélyekkel, olimpikonokkal. Mára egyre elterjedtebbek itthon is a tanácsadás különböző formái: coach, mentor, edző.

De vajon a társadalom e szereplőinek ki adja az alap intellektuális tudást? Nem az oktatás szereplői: pedagógus, igazgató, pedagógiai asszisztens stb..?

A tanár, pedagógus is támogat, segít egész munkásságán keresztül, de neki ki segít?

Pedagógus sarjként úgy gondolom, hogy egy tanár akkor tudja teljes szívvel, lélekkel tudását, szeretetét, törődését átadni, ha Ő is töltődik.

Kedves kolléga – gyakorló tanár, pedagógus,  intézményvezető – megkapod azt a támogatást, ami ahhoz kell, hogy nap mint nap odaadással fordulj akár a gyerekek, kollégák, szülők felé?

A Világ jobbá tételéhez mindenkinek kijár a segítség, támogatás. Legnagyobb értékünket bízzuk a közoktatási intézmények munkatársaira, részesüljenek mindennapi munkájukban, olyan támogatásban mint az üzletemberek és élsportolók!

Hogyan tudunk együtt dolgozni?

Így szeresd a kamaszokat!

Konzultáció

Villám konzultáció

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, keress bátran: