Könnyedén otthon, saját használatra

Online kurzus: Schüssler sók használata otthon

Mit szólnál hozzá, ha ezzel a természetes módszerrel segítenél magadnak és családodnak a hétköznapi betegségek/tünetek  (nátha, fejfájás, láz, görcsök…) esetében?

schüssler só használata

Kétségbeesés helyett segítség a “szokásos” betegségek, tünetek esetében

Itt fáj – ott kicsit szúr – olyan bágyadt – nyom a fejem – kicsit lázas…. 
Hasonló esetekben még nem rohanunk egyből orvoshoz, de segítségre és támogatásra van szükségünk. Jól jön egy biztos tanács, egy kipróbált módszer a bajok ellen. Természetes támogatásként ilyekor be lehet vetni a Schüssler sóket, ami nyengéden segíti a szervezetünket a fizikai és lelki eredetű bajok leküzdésében.

Mit kapsz a “Schüssler só használata” kurzussal?

check elsősegély tanácsokat – hogyan előzd meg a komolyabb tünetek kialakulását

check alternatív módszereket – mely többnyire megelőzi, ezáltal ki is válthatja a gyógyszeres kezelést

check bármely korosztály esetében alkalmazható támogatási módszer

Mi már használjuk a Schüssler sókat otthon

“Fejfájás, horzsolás, hasi görcsök és más egyéb kis bosszantó nyavaják esetében már nem gondolkodom hogyan tudok segíteni a gyerekeknek és a férjemnek – mehet a Schüssler só. Ha elsőre nem elég az adag, duplázunk:-)”

Zsuzsa

“Tinédzser gyerekem pattanásai ellen vettük fel a harcot sikeresen a Schüssler krémekkel illetve a sok gépezés és elektroszmog láthatatlan káros hatásait is így semlegesítjük.”

Éva

“A nátha kezdett kitörni a gyerkőcön, amikor a bartnőm csinált neki egy Schüssler “koktélt”. A fiamnak nem igazán nyerte el a tetszését magában a tabletta, de “bekeverve” bevette. Úgy tűnt semmi hatása. De egy nagy alvás után sokkal jobban érezte magát, múlóban volt a náthás hangulat.”

Marianna

Who We Are

A sejt, és ezáltal a test helyre állítása a szervetlen anyagok hiányának helyreállításból adódik.

Hogyan segítenek a Schüssler sók?

Öngyógyítás, életmódbeli minőségváltozás, energizálás, jobb hangulat és közérzet, szervi bajok, lelki sérülések, fájdalmak természetes és gyengéd támogatása.

Fontos, hogy a sók csak tanítók, a szervezet sejtjeit megtanítják a helyes működésre. Nem homeopátia, hanem táplálékkiegészítők  – sejt, szövet, szerv katalizátorok – amik a segítenek a vitaminok, táplálékok hasznosulásában, és a felesleg, salakanyag kiürítésében testi és lelki szinten egyaránt.

Alap Schüssler só

Kiegészító só

év tapasztalata

Mit tartalmaz a “Schüssler sók használata otthon” online kurzus?

check e-book pdf formátumban, mely tartalmazza a 12 alap só rövid ismertetését, és a hétköznapokban előforduló problémákra az adagolásukat

check 3 doboz Schüssler sót, amivel már el is kezdheted erősíteni a sejtjeidet

check támogató Facebook csoport tagságot, ahol még több információt kapsz a Schüssler sókról, illetve jóléti tippeket

Hogyan juthatsz hozzá a “Schüssler sók használata otthon” online kurzushoz?

check

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, keress bátran

Blog

Miért van szükségünk a Schüssler sókra?

Miért van szükségünk a Schüssler sókra?

Tudomány és természet kapcsolata A tudomány(tudás) - természet fontos szerepet tölt be az életünkben. Minden pillanatban szinte kapcsolatban vagyunk, találkozunk vele, még amikor alszunk is. Vagy tovább gondolva, ahogy táplálkozunk, ahogy cselekszünk, dolgozunk, vagy...

Mi a Schüssler só és milyen kapcsolata van az ásványi anyagokkal?

Mi a Schüssler só és milyen kapcsolata van az ásványi anyagokkal?

Mi a Schüssler só és milyen kapcsolata van az ásványi anyagokkal? Erre a kérdésre ad választ a cikk, tisztázva sok téves és hiányos információt. Ásványi anyagok és a Schüssler só kapcsolata Az ásványi anyagok az anyagcsere szinte minden fázisában fontos szerepet...