E.T. – Titanilla Eideh – nyitott a változásra

lelkesítettél, biztattál és gyakran elgondolkodásra késztettél

cégvezető

derült égből érkeztek az új megbízások

karrierváltó anya/ vállalkozó

hálás vagyok, amiért szétszedtél a beszélgetésünk kezdetén, és gyönyörűen összeraktál a végére

vezető tréner

a végén még találkozok önmagammal!?!

vállalkozó

Szabad egy táncra? 

Ki segít Neked valójában?

Egy segítő aki különböző tanításokat, módszereket használ, éppen azt amire az egyénnek szüksége van:

  • coaching,
  • mentoring, 
  • HR, munkaerő/karrier szakértelem, 
  • training stb
  • pszichológia
  • történet mesélés

Valószínüleg a fenti kifejezések számodra megfoghatatlanok, általánosak, éppen ezért inkább az utóbbi visszajelzés csokorral kezdtem.
Ők – a beszélgető partnereim – azok, akik tanácstalanul, tétovázva kerestek fel.
Ők azok, akik legyőzték bizonytalanságukat, és elég BÁTRAK voltak ahhoz, hogy elinduljanak egy ismeretlennek tűnő úton. 

Hogyan érjük tetten magunkat, hogy elinduljunk/ segítségre van szükségünk?

Nem egyszerű észrevenni, ha elakadtunk, segítségre van szükségünk. Ne ostorozd érte magad, ha nem láttad előre, vagy “húztad – halasztottad” ezt a dolgot.

Az első dolog a “gyógyuláshoz” a felismerés.
Tetten érni, felismerni, hogy szükséges tennünk valami mást, ami eltér a napi rutintól: a reklámtól, a hírektől, a tömegtől és néha még a család és a barátok szokásaitól is.

Egyedül azonban nem megy ráeszmélni a szellemi szükségre – mondja ezt a20+éves tapasztalatom. Kell egy segítő, aki meghallgat, és felismeri történetedből a probléma gyökerét, és átlendít a nehézésgeken, dillemáidon. Mint ahogy a gyermek amikor szomorú, odafigyelünk, és igyekszünk szívvel és lélekkel kézenfogva kitáncolni a mélységből, reményt sugározni számára, vagy éppen mosolyt, megnyugvást nyújtani neki. A segítők : coach, mentor, tanácsadó feladata is ez. Ez az én hitvallásom is. 

‘Felismerések Titanillával’ módszertan, haladási folyamat, minden embernél merőben más.  Időben és a megoldást nyújtó eszközök tekintetében is.

Számomra nincs két egyforma ember, mindenkiben rejtőzik valami értékes kincs, amit együtt felderítünk, “megélünk”.

Hogyan zajlik egy konzultáció?

Ülünk egy kényelmes fotelbe, vagy babzsákon – ami jól esik – és beszélgetünk. Elvétve besurran a csend is, amikor magadra figyelsz. Feladatokat oldunk meg, céljaid tudatos és tudatalatti elérésén dolgozunk – együtt.

Tanulságos, inspiráló történetek és a coaching elemek kommunikációs eszközei szövik át a jelenlétünket – hallgatással és figyelemmel fűszerezve. A szakmai és tudományos alapokon nyugvó ismereteimet az intuícióm segíti.

Így tudok Neked segíteni az adott helyzetben, hogy azt kaphasd, amire akkor szükséged van ahhoz, hogy előnyösebb helyzetbe érezd magadat.

Van akinek éppen tettre késztetés szükséges, de van ahol a csendes elfogadás működik. Esetenként egy varázspálca is jól jönne, de az sajnos nincs.

Ilyenkor is a legjobb tudásom és tapasztalatom szerint segítek. Ha ez kevésnek bizonyult, akkor mutatom az utat ( és a telefonszámot), ki az aki azt a zárat fel tudja törni, aki képes azon a holtponton tovább lendíteni Téged. Aztán lehet még találkozunk. Lehet néhány nap, vagy néhány hónap, vagy év múlva. Számomra megnyugtató, ha megtalálod a megfelelő irányt a találkozásunk által; velem vagy nélkülem.

Mit tudhatsz még rólam?

Mennyit érsz meg magadnak?

Egyet tudok, ahogy Warren Buffet is mondta, hogy a “A sikeres befektetéshez mindig idő kell. Egy gyerek megszületését sem tudod siettetni úgy, hogy inkább kilenc nő legyen egy hónapig terhes.” 

A legfontosabb befektetés, hogy fektess minél többet magadba.”

A legjobb befektetés az – amire mindenkinek érdemes lenne pénzt költeni – nem más, mint ÖNMAGUNKba való befektetés. A milliárdos szerint ennek több oka is van. A tudás egy olyan dolog, amelyre nem lehet adókat kivetni és nem inflálódik.

Én is az önfejlesztésbe hiszek, képeztem magam különböző egyetemeket, tanfolyamokon, tréningeken, és ha fogalmazhatok így – tudományos könyveken élek a mai napig. Minden újonnan megszerzett tudásomat azonnal alkalmazom a gyakorlatban is, és a visszajelzések alapján ezek a módszerek beépülenk a napi “beszélgetéseinkben”.

Nem csupán egy coach vagyok, aki segít egy helyzetet megoldani, avagy egy mentor, aki támogat egy projektben, vagy egy Hr szakértő, aki felkészít egy interjúra, vagy cégeknek segít a munkaerő kiválasztásban, hanem egy  konzulens, aki az egész lényedet nézi, keresi a valódi okokat, a mélyen fekvő igazságot, hogy Te tovább tudj lépni az életedben. Sikeresen, boldogan és elégedetten. Nem hiába vagyok tanár is, mert tanítok is. Mindent amit teszünk, például egy írásbeli feladat, ahol elmagyarázom, hogy mire jó, miért van arra szükség.

Hogy ez könnyű vagy nehéz? Amit nem ismersz, az mindig eltölthet félelemmel és kíváncsisággal egyaránt… Milyen érzések, gondolatok cikáznak benned most? 

Megnyugtatásul megsúgom Neked, hogy MINDENKI fél. De azt is elmondom, hogy a legnagyobb félelmünk, nem az, hogy kicsik vagyunk, hanem az, hogy nagyra vagyunk képesek nőni. Ha kíváncsi vagy, együtt felfedezzük, és varázslatos fejlődéssel eljutsz a legjobb önmagadig és a valódi célodig. Bármi is legyen az. 

Mi lesz a jutalmad, ajándékod ezen kívül? 

Jó fizikai és lelki egészség, harmonikus emberi kapcsolatok a családi és üzleti életben egyaránt. És ami a lényeg, hogy ehhez csupán neked kell fejlődnöd, kisebb – vagy nagyobb lépésekkel, ahogy neked kényelmes. Ez nem egy sétagalopp – ha az lenne mindenki galoppozva járna: ) és nem egy standard tánclépés, de ha ráérzel az ízére közben, Te magad fogod legjobban akarni a saját fejlődésedet, és ezért bármit megteszel.

Lehet, hogy megszólalt a kíváncsi Éned a fenti sorok kapcsán, és teszel egy próbát, vajon nálad milyen érzések és gondolatok jönnek elő egy beszélgetés után – akkor várlak szeretettel (és egy csésze teával:)

 “Jól csak a szívével lát az ember”  – idézem meg a “A kis herceg” hangulatát.

Inspirált

Alkalmazottból vállalkozó
8.000+ követő, 800+ fős HR csoport

Reményteli

10 évig külföldi munka után itthon előről kellett kezdeni a karrier létra megmászását

Elmélyült

Információk gyűjtése: Toastmasters, Dale Carnegie hatások; 100+ könyv: coach, transzgeneráció, pozitív pszichológia, kvantum fizika

Világlátott

Több év eltöltése Olaszországban, Angliában, Izraelben.

Beteljesült álmok

Turizmus → HR fejvadász → Saját cég

Kiteljesedett

Researcher – SeniorHR Manager

Derűlátó

Munkanélküliből 3 év alatt vezető

Empatikus

Pedagógus végzettség
Intuitív emberismeret

Értékeim & hitvallásom

Hit

Hinni kell benne, hogy megfelelő tudatossággal képes vagy az életed teljessé és egésszé tenni, és ehhez mind a megfelelő adottságokkal, mind a szükséges elszántsággal rendelkezel.

Bizalom

Közösen bízni kell abban, hogy számos választási lehetőség van, és hogy sokkal jobb eredményekre is képes vagy, mint amit gyakran tapasztalsz önmagaddal kapcsolatban.

Tisztelet

Elfogadom az értékrendedet és egyéniségedet. Az visszajelzéseim minden esetben személyre szabottak, a legjobb szándékaim szerint konstruktívak, és kizárólag az Te érdekeidet szolgálják.

Információ

Meg kell bizonyosodni róla a folyamat kezdetén, de legkésőbb az első ülésen, hogy az ügyfél tisztában van a munkafolyamat lényegével, az információk bizalmas kezelésével, pénzügyi és egyéb megállapodásokkal.

Prioritás

A közös munka során az első és egyetlen szempont kell, hogy legyen, hogy mire van az Ügyfélnek szüksége ahhoz, hogy teljes életet élhessen.

Titoktartás

A közös munka során és azt követően teljes titoktartást kell vállalni mindarról, amit az Ügyfél a karrieredző folyamat során elmond és megtesz.

Pontosság

Elkötelezettnek kell lenni amellett, hogy a találkozókat pontosan, összeszedetten és felkészülten kezdjük, illetve fejezzük be.

Provokatív,  felrázza az embert, a valóságot elétárja. Holisztikus, emberközpontú, nem a feladat nézek először, hanem az emberre, hogy hova akar eljutni, a lelkületét próbálja megértení a vezetésnek, a feladatnak. A pozíció mögé néz. Én még nem találkoztam hozzád hasonló, inspiráló emberrel.

Zoli

Empatikus,  és szúrósan tud kérdezni, ez jó. Egyszer megkérdezte: te félsz a sikertől?
Támaszt nyújtott, nem volt bíráló, és igyekezett megfogni minden esetenben a megfoghatatlant.
Bátorított és ez fogott meg a legjobban. Nem akarta elfogadni az én valóságomat, amiről váltig meg akartam győzni. 

Gábor

As Crown Real Estate built up its property portfolio – particularly on starting construction of The Gardens, Budapest -we had to expand our development team. Crown needed to find high-quality people to help drive our businesses forward faster.

Working with Titanilla Eideh as the Founder of Karrieredző has given us exactly what we wanted: a professional approach to personnel recruitment and training, backed up by accurate evaluation techniques and an experienced hand to guide our business to a fast, accurate, solution.


Ben

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, keress bátran: