E.T. – Titanilla Eideh – nyitott a változásra

Világlátott

Éltem több évig külföldön: Olaszország, Anglia, Izrael.

Beteljesült álmok

Turizmus – HR fejvadász – Saját cég

Inspirált

Alkalmazottból vállalkozó. 8.000+ követő, 800+ fős HR csoport.

Elmélyült

Toastmasters, Dale Carnegie. 100+ könyv: coach, transzgeneráció, pozitív pszichológia, kvantum fizika.

Reményteli

10 évig külföldön dolgoztam: 1 év recepciósként, majd operációs vezető és supervisor. És mindezt kezdtem előről itthon.

Kiteljesedett

Researcher – SeniorHR Manager

Derűlátó

Munkanélküliből 3 év alatt vezető.

Empatikus

Pedagógus végzettség

Értékeim & hitvallásom

Hit

Hinni kell benne, hogy megfelelő tudatossággal képes vagy az életed teljessé és egésszé tenni, és ehhez mind a megfelelő adottságokkal, mind a szükséges elszántsággal rendelkezel.

Bizalom

Közösen bízni kell abban, hogy számos választási lehetőség van, és hogy sokkal jobb eredményekre is képes vagy, mint amit gyakran tapasztalsz önmagaddal kapcsolatban.

Tisztelet

Elfogadom az értékrendedet és egyéniségedet. Az visszajelzéseim minden esetben személyre szabottak, a legjobb szándékaim szerint konstruktívak, és kizárólag az Te érdekeidet szolgálják.

Információ

Meg kell bizonyosodni róla a folyamat kezdetén, de legkésőbb az első ülésen, hogy az ügyfél tisztában van a munkafolyamat lényegével, az információk bizalmas kezelésével, pénzügyi és egyéb megállapodásokkal.

Prioritás

A közös munka során az első és egyetlen szempont kell, hogy legyen, hogy mire van az Ügyfélnek szüksége ahhoz, hogy teljes életet élhessen.

Titoktartás

A közös munka során és azt követően teljes titoktartást kell vállalni mindarról, amit az Ügyfél a karrieredző folyamat során elmond és megtesz.

Pontosság

Elkötelezettnek kell lenni amellett, hogy a találkozókat pontosan, összeszedetten és felkészülten kezdjük, illetve fejezzük be.

Provokatív,  felrázza az embert, a valóságot elétárja. Holisztikus, emberközpontú, nem a feladat nézek először, hanem az emberre, hogy hova akar eljutni, a lelkületét próbálja megértení a vezetésnek, a feladatnak. A pozíció mögé néz. Én még nem találkoztam hozzád hasonló, inspiráló emberrel.

Zoli

Empatikus,  és szúrósan tud kérdezni, ez jó. Egyszer megkérdezte: te félsz a sikertől?
Támaszt nyújtott, nem volt bíráló, és igyekezett megfogni minden esetenben a megfoghatatlant.
Bátorított és ez fogott meg a legjobban. Nem akarta elfogadni az én valóságomat, amiről váltig meg akartam győzni. 

Gábor

As Crown Real Estate built up its property portfolio – particularly on starting construction of The Gardens, Budapest -we had to expand our development team. Crown needed to find high-quality people to help drive our businesses forward faster.

Working with Titanilla Eideh as the Founder of Karrieredző has given us exactly what we wanted: a professional approach to personnel recruitment and training, backed up by accurate evaluation techniques and an experienced hand to guide our business to a fast, accurate, solution.


Ben

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, keress bátran: